Prelepa Aleksandra je završila Medicinski fakultet, pevaču je podarila troje dece, a trenutno je na specijalizaciji za ginekologiju i akušerstvo. Takođe veoma je popularna na društvenim mrežama i često priča o modi i lepoti. 

Pre više od šest godina je priznala da je korigovala gornju linije usne hijaularonom, ali se pokajala: 

- Mogu reći da na neki način jesam radila usne, ali ne skroz. Radila sam ocrtavanje gornje ivice pre šest-sedam godina. Nakon toga sam stavila neki najređi filer u želji da vratim jedrinu - objašnjavala je Aleksandra na svom Instagram profilu i dodala:

 

 

- Posle ubrizgavanja hijalurona generalno se otiče, posebno kada se on radi u regiji usana, ali ja sam toliko otekla da sam ceo dan preplakala i uplašila se za život jer sam izgledala kao da me je ujeo stršljen. Vrlo vodite računa kod koga idete, budite obazrivi i na preporuke koje dobijate - upozorila je.

Par je prošao kroz veliku patnju kada im se rodila druga ćerka: 

- U tim momentima nisam delila taj osećaj podrške od strane lekara i čitavog tima koji je vodio kako mene, tako i Helenu i ceo njen oporavak. To je potpuno drugi nivo i nešto bez čega ne mogu da zamislim da bi ovaj proces išao ovako pozitivno, da nisam naišla na te ljude. Definitivno nikada neću moći da se zahvalim doktorki koja je prihvatila da vodi moju trudnoću. Ona je jedna riznica ljudskosti i znanja. Ona mi je bila puna podrška, gde smo zaista, u svakom smislu, delile da život treba podržati i da se za njega treba boriti. Na kraju je ishod ovakav kakav jeste. Naravno, otkrivanje urođene srčane mane je posebna stvar koja nije imala veze s tim visokim rizikom na početku same trudnoće, pričala je pevačeva supruga.

 

 

(Alo)

BONUS VIDEO: