To je nije sprečilo da niže uspehe u životu, trenira tekvondo, ostvari se u ulozi majke, položi vozački ispit i još mnogo lepih stvari da uradi za sebe i svoju okolinu. 

Dejana i njen suprug Marko Nežić su dobili su devojčicu kojoj su dali ime Lara, a jednom prilikom su gostovali u jednom podkastu u kom su ispričali scenu sa ultrazvučnog pregleda. 

Priznali su da ih je bilo strah da li je sa bebom sve u redu. Kada ih je doktor upitao da li žele da otkriju pol, oni su rekli da žele da saznaju samo da li ima ruke:

 

 

- Bili smo jednom na ultrazvuku i sad gledamo bebu i doktor nas pita da li nas zanima pol. Reko: "Kakav pol, čoveče, zanima me da li ima ruke, da li je sve okej- rekao je Marko, a Dejana je nastavila:

- Mi smo se to šalili, ali dok sam bila trudna samo je bilo pitanje kako će se beba roditi, samo nam je bilo bitno da se ne rodi kao ja- dodala je mama sa krilima.

- A znaš koji je bio moj stav? Šta njoj fali, realno? Ako je sve drugo u redu, ako je to najgore što može da bude, ja potpisujem, pristajem, ali hvala Bogu sve je bilo okej- smatra on.

BONUS VIDEO: