Bivša teniserka Ana Ivanović zrači srećom i lepotom na najnovijim fotografijama sa odmora koje je podelila sa svojim pratiocima. NJene senzualne poze i letnji stajling u bikiniju privukli su pažnju i izazvali lavinu komplimenata.

Ana Ivanović, iako se povukla iz profesionalnog tenisa, i dalje ostaje u centru pažnje svojim prisustvom na društvenim mrežama. NJene fotografije ne samo da oduševljavaju fanove, već i pokazuju kako uživa u životu nakon sportske karijere, balansirajući između porodičnog života i očuvanja javne slike.

Foto: Instagram printskrin/anaivanovic

 

 

Na fotografijama koje je objavila, Ana Ivanović je istakla svoju prirodnu lepotu i fit liniju, što je naišlo na brojne pozitivne reakcije njenih pratilaca. Komentari poput "Ma kakav žena, to je izgled" i "Bravo, žena zmaj" samo su neki od komplimenata koji su se mogli pročitati ispod njenih objava.

Ana Ivanović i njen suprug, Bastijan Švajnštajger, većinom uživaju u mirnom porodičnom životu na svom imanju u idiličnom austrijskom mestu Vestendorf. Iako daleko od teniskih terena, Ana ne zaboravlja na svoje obožavaoce i redovno deli deliće svog života na društvenim mrežama.

Foto: Instagram printskrin/anaivanovic

 

 

Ana Ivanović nastavlja da inspiriše i oduševljava, pokazujući da život nakon vrhunskog sporta može biti jednako glamurozan i ispunjen.

(Kurir)

BONUS VIDEO: