Lazar Ristovski objavio je na Instagramu scenu iz čuvenog filma "Tako se kalio čelik" iz davne 1988. godine, u kojoj je potpuno go u kadi.

Uz insert koji je objavio glumac je dodao o kom je filmu reč, te da je reditelj filma Želimir Žilnik, a s njim je u sceni i LJiljana Blagojević, koja mu donosi ručak dok se on kupa u kadi.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

Povod ove objave nije naveo, a njegova pomenuta koleginica svojevremeno je podigla buru u javnosti kada je na društvenim mrežama pomenula njegovu 39 godina mlađu izabranicu, za koju je istakla da nije glumica, iako se glumom bavi.

Anica je inače po struci psiholog, ali je sarađivala zajedno sa Lazarom Ristovskim na seriji "Drim tim", kada i započinje svoju glumačku karijeru.

Kada je prošle godine otkriveno da su Lazar i Anica u vezi na društvenoj mreži X, na pisanja da je nova glumčeva izabranica po struci glumica, reagovala je i LJiljana Blagojević.

Ona je, ispod zajedničke fotografije Anice Lazić i Lazara Ristovskog ostavila komentar: "Nije glumica. Gluma joj je hobi".

Kako je ovaj komentar izazvao dodatnu buru kada je u pitanju ovaj par s velikom razlikom u godinama, LJiljana Blagojević je dodatno pojasnila:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet dramskih umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam mislila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica - rekla je LJiljana tada za domaće medije, preneo je Blic.

Anica je, inače, isto godište kao Lazarov mlađi sin Jovan, a nije poznato u kakvom je odnosu s njegovim naslednicima.

(Kurir)

BONUS VIDEO: