Pevačica Emina Jahović nedavno je objavila par fotografija na kojima se vidi kako uživa s porodicom, bratom Mirsadom Turkdžanom i snajkom Dušicom, dok gledaju teniski meč.

Foto: Instagram printskrin/dusicajahovic

 

 

O lepoj Dušici Trninić iz Beograda u javnosti se prvi put više pričalo kada se udala za Emininog brata 2016. godine. S jedne strane, govorilo se dosta o tome kako je ona zarad ljubavi i braka prešla u islam iz hrišćanstva, a s druge strane, i o tome što Emina nije bila na svadbi.

Dušica Trninić i Mirsad su se venčali u Novom Pazaru i tada se šuškalo da Emina nije tu jer ne podržava novu snajku. Ispostavilo se ipak da je to bilo njihovo građansko venčanje bez pompe, da je pre toga bilo venčanje u Istanbulu i da Emina jako voli novu snajku.

Dušica i Mirsad su prethodno dobili sina i onda rešili da sklope brak i ona je tada prihvatila islam.

Pisalo se da je njeni nisu podržali u toj odluci da promeni veru, a njegovi nisu prihvatali to što je mlada Srpkinja.

Mediji su tvrdili i da je Emina navodno uvek verovala da će se Mirsad pomiriti sa prvom ženom, manekenkom i misicom Dinom DŽanković, s kojom ga je i upoznala i koju je mnogo volela.

Foto: Profimedia

 

 

Inače, Mirsad je nekadašnji košarkaš i prezime Jahović promenio je u Turkdžan kada je prešao da igra za tursku reprezentaciju.

Sa Dinom on ima troje dece, a sa Dušicom dvoje.

Vremenom je Emina porekla sva govorkonja jer na društvenim mrežama rado deli fotke sa Dušicom, a i objavi poneku fotku gde su samo brat i snajka, uz komentar da izgledaju predivno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Osim toga, pre par godina dok je radila na promociji svog brenda, Emina je angažovala Dušicu kao promo lice, što je bila još jedna potvrda njihove bliskosti.

 

 

Zanimljivo je mnogima bilo i kada je Dušica pre par godina uz fotku na Instagramu čestitala rođendan svojoj svekrvi, Emininoj i Mirsadovoj majci.

BONUS VIDEO: