Ana Pendić prošla je nedavno kroz težak životni period kada je njena zaova pronađena mrtva u stanu na Voždovcu.

Potrešena situacijom, izbegavala je da o tome govori pred kamerama, ali se sada ipak oglasila.

Foto: ATA images

 

 

- To što se nama desilo još uvek vuče užasne posledice. Mi smo sada fokusirani da zaštitimo dete od svega toga, da ona prođe kroz to najbezbolnije što može. Bili smo u situaciji da njoj drugari u parku govorili neke stvari za koje nije bila spremna - rekla je Ana za Telegraf i dodala:

- Užasno je to teško bilo, zaista mislim da će nas posledice toga tek sačekati, ali tu smo zajedno, da nas troje zajedno prođemo kroz sve to.

Podsetimo, zbog sumnje da joj je naneo teške povrede, tada je priveden muž žene koja je pronađena mrtva. Uviđaj je obavilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, po čijem nalogu je telo poslato na obdukciju.

Foto: ATA images/A. Ahel, društvene mreže

 

 

Prema nezvaničnim informacijama, suprug je pozvao policiju i prijavio da mu je žena preminula. Pisalo se i to da je osumnjičeni posle privođenja navodno priznao policiji da je tukao suprugu.

- Na njenom telu bile su vidljive povrede, noge su joj kompletno bile u podlivima. Telo je poslato na obdukciju koja bi trebalo da pokaže da li je preminula od zadobijenih povreda - rekao je tada izvor za Kurir.

BONUS VIDEO: