Na premijeri predstave "Bokeški D mol" u pozorištu "Boško Buha" ćerka Olge Odanović dopratila je svoju majku. Nasmejane i srećne što imaju vremena da se posvete jedna drugoj Olga i Lenka blistale su, a društvo im je pravio i Viktor Savić.

Lenka je odlučila da krene stopama svojih roditelja i već se oprobala kao glumica i to jednom od glavnih uloga u seriji "Preživeti Beograd", a već se oprobala i na daskama koje život znače.

Kako kaže, glumu je upisala iz prve, ali nije želela da konkuriše za klasu svog oca.

Foto: Printskrin/Instagram/_njezz_

 

- To nije dolazilo u obzir, jer smatram da to nije u redu. On može da bude objektivan prema meni, ali s druge strane profesorski odnos između tate i mene ne znam kako bi funkcionisao.- iskrena je bila Lenka.

Foto: A. Stanković

 

- Mene je od samog početka to sve baš dosta interesovalo. Još kao mala sam redovno odlazila u pozorište. Ta atmosfera u njemu mi je bila čarobna i svečana. Sećam se da je, kada sam odlazila na predstave, to za mene bio praznik. Uvek sam potajno želela da se bavim glumom, ali pre fakulteta nisam pohađala časove glume. I za prijemni ispit na fakultetu sam se sama spremala. Za savet čak nisam pitala ni roditelje. Sećam se kada sam im saopštila da ću konkurisati na FDU, bili su šokirani i zatečeni situacijom. Međutim, u startu su me podržali i rekli da treba da probam.

(Espreso)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".