Prva epizoda prikazana je 2007. godine, a narod je zavoleo likove koje je Radoš stvorio. Mnogi se raduju reprizama ove serije i omiljenim likovima među kojima su se neki od publike čak pronašli. Neki od likova su Đoda, Dragojlo, sin Dragan, Radašin, Milašin, Radojka, mali Toma, Smiljana i Zlatana. Glumici ne kriju da su se oni takođe vezali za ove uloge koje su tumačili. 

Sada je na društvenim mrežama isplivao snimak sa poslednjeg snimanja. Možemo videti kako su glumci reagovali "iza kulisa" i koliko je ceo događaj bio ispunjen emocijama. 

Retko ko od glumačke postave je mogao da ostane ravnodušan u čuveno Petlovcu na zadnju klapu. Glumci su jedni drugima uputili emotivne reči. 

-Strašno mi je teško. I znam da nikada više neću raditi ovako jedan lep posao-  rekla je glumica Olga Odanović, koja je tumačila lik Zlatane.

 

 

Glumica LJiljana Stjepanović nije mogla da obuzda emocije: 

 -Ej, gledaj me u oči - govorio joj je Radoš Bajić dok ju je grlio.

Milorad Mandić Manda se emotivnim rečima u svom stilu pozdravio sa glumcima: 

- Hvala svima što trpeli i nervoze i što ste zajedno sa mnom uživali četiri godine praveći ovu seriju. Da da Bog da se sretnemo ponovo, na ovom ili na nekom drugom poslu, sasvim je svejedno, biće mi milo da vas vidim - rekao je on.

Reditelj i glumac Radoš Bajić zahvalio se ekipi na ovakvoj seriji.

- Bilo je veoma, veoma lako raditi sa takvim divnim ljudima, sa tako veličanstvenim, darovitim i talentovanim ljudima, čiji se dar i talenat ne može izmeriti. To je prosto čarobno. Veličanstveno. Zbilja završamo seriju, ali ćemo se mi sresti ponovo, to je sasvim sigurno. Mi nećemo prestati da sarađujemo - poručio je tada Bajić.

- Ponosna sam što sam bila član ovakve ekipe i što je Radoš imao poveranja da mi poveri ovakvu čarobnu ulogu. Zahvalna sam - rekla je draga Radojka, čiji je lik tumačila LJiljana Stjepanović.

(Blic)

BONUS VIDEO: