Pop diva je na Instagramu podelila vest da je njen naslednik prohodao, a ubrzo su usledile čestitke. Dečak je stajao pored ormarića za igračke i držao se za fioku. Marija nije krila da je ushićena, pa je napisala: 

Foto: Instagram printskrin/serifovic

 

"To je to! (Diskushernija)" - stoji šaljivo u storiju uz emotikone koji plaču.  

Podsećanja radi, Marija je sina dobila krajem prošle godine putem surogat majčinstva. 

Pevačica je odgovarala na pitanja svojih fanova. Neko je postavio pitanje vezano za Vericu, a odnosilo se na to da li više voli svoju ćerku ili unuka. Verica je priznala da, ako mora da bira, više voli unuka i da "bukvalno umire" koliko ga obožava. Marija je očekivala ovakav odgovor, ali je iz šale napravila nekoliko iznenađenih faca, što je dodatno zabavilo njene pratioce.

Pevačica je rekla u odgovorima da hit "Ludilo moje"njene koleginice Jovane Pajić zaslužuje najveću titulu. 

Takođe je potvrdila da radi na organizaciji koncerta u Beogradu i da će uskoro obavestiti svoje obožavaoce sa detaljima.

Inače, nedavno je Marija izjavila pred snimanje epizode "Zvezda Granda" da je kao majka zabrinuta za sistem vrednosti u savremenom svetu.  

- Mi nemamo sistem vrednosti. Potpuno je pogrešan, mene kao majku to uopšte ne raduje, pošto ono što nam deca, uče, slušaju, gledaju, čime ih uče, doslovno jedan horor film - rekla je Šerifovićka tom prilikom za Blic.

BONUS VIDEO: