Milan Mitrović je među prvima stigao na današnje snimanje emisije  "Zvezde Granda".

Milan je već ranije vodio ovaj format, tako da važi za novog starog voditelja. 

Pevač je imao nameru da se našali, pa je potkačio svoju koleginicu Anu Sević:

- Kandidati su apsolutno spremni, svi su zdravi svi su dobri. Ana se šminka, žiri čekamo. Krivo mi je što nisam neke kratke gaće obukao jer sam se skuvao dok sam dolazio. Šaljem Anu čim baci fasadu, sad je siva gradnja - rekao je Milan Mitrović, prenosi Blic.

Nakon njega, u Košutnjak su počeli da pristižu i članovi žirija "Zvezda Granda".

Milan je u srećnom braku sa prelepom Bojanom sa kojom ima dve ćerke. Nedavno se rodila druga ćerka kojoj su dali neobično ime Kasija, a pevač je otkrio kako se snalazi u ulozi oca.

- Kada sam po prvi put postao otac to je za mene bilo neko novo iskustvo, a sada mi je sve to normalno i jednostavno – rekao je Mitrović, pa nastavio:

– Iskren da budem kada je moja supruga ostala po drugi put trudna bio sam ubeđen da će biti dečak, iz kog razloga ne znam, ali sam presrećan što je još jedna princeza stigla u naše kraljevstvo. Zaista je istina ono što ljudi kažu da je najbitnije da su deca zdrava. Voleo bih naravno jednog dana da porodicu upotpunimo sa sinom, ali nikada se ne zna. Moje cure su divne i mislim da je sa devojčicama lakše – iskreno je odgovorio pevač.

(Blic)

BONUS VIDEO: