U poslednjem periodu, pogotovo ove godine imali smo nekoliko razvoda koji su uzdrmali javnost. Ipak tu su i oni koji uspešno brane svoju ljubav, poput Nikoline Kovač i Saše Kapora. 

 Nikolina i Saša godinama žive u srećnom braku u kom su dobili dvoje dece, a pevač je iznenadio izjavom tokom jučerašnjeg dana, kada je na svadbi svoje koleginice Aleksandre Bursać, koja se udala za 10 godina mlađeg kolegu, spomenuo razvod.

 

 

- Nikolinu i mene je sramota da objavimo razvod! - istakao je pevač, nakon čega je otkrio da je u pitanju šala.

Pevač je otkrio da ne postoji recept za uspešan brak, već da je neophodno ulaganje i to sa obe strane: 

- Nema recepta. Samo istrajnost i strpljenje. Glupo je da ljudi daju savete, pre svega je bitno da se ulazi u brak iz ljubavi, a tolerancija je takođe bitna - istakao je pevač. 

 

 

Nikolinina i Sašina ljubav počela je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". U braku su dobili sina Nikolaja i ćerku Nikoletu. Iako se oboje dugi niz godina bave pevanjem, retko ko zna da i Saša i Nikolina poseduju fakultetske diplome. 

Popularna pevačica diplomirala je na katedri za novinarstvo i komunikologiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu, dok je njen suprug sa 35 godina postao diplomirani inženjer saobraćaja. 

(Srbija danas) 

BONUS VIDEO: