Danijela Martinović već neko vreme uživa u romansi sa bivšim kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem, a sreću ne krije.

Pevačica je u više navrata govorila o tome koliko su ona i njen izabranik zaljubljeni, pa nije ni čudo što se venčanje Danijele Martinović željno iščekuje.

- Ono kako se ja osećam bih poželela prvenstveno svakoj ženi, a onda i svakom čoveku, da jednostavno znaš da si stigao i da je sve u apsolutno savršenom miru i nekakvom spokoju, a onda sve samo od sebe funkcioniše - rekla je Danijela za "InMagazin".

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Budući da je poznato koliko su Danijela i Josip skladan par obožavaoci su nestrpljivi kada će se desiti venčanje Danijele Martinović.

Dakle, tako vam ja živim u životu, nikakvi grandiozni planovi, sad ću ovo, sad ću ono nešto pripremati. Ako stvarno ja to u trenutku osetim, ja ću reći, ma daj brate idemo i to je to - rekla je Danijela.

Foto: Z. Milutinovic/ATAImages

 

 

- Život se ne meri godinama koje imamo, već trenucima koji nam oduzimaju dah, rekla je pevačica.

Podsetimo, Danijela Martinović bila je u vezi sa Petrom Grašom 24 godine, a nakon njihovog rastanka utehu je pronašla pored Josipa Plavića.

BONUS VIDEO: