- Za glumce većina ljudi misli da su rasejani umetnici, koji zanemaruju život van scene. I to uopšte nije daleko od istine. Zato sto većina nema desnu ruku kao sto si ti - rekao je Miloš Biković na početku emotivnog govora koji je održao na početku svadbenog veselja svoje najbliže saradnice Andrijane Đorđević, koja je danas rekla “da” svom dugogodišnjem partneru Stefanu Jamandiloviću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Ipak tu nije bio kraj iznenađenjima! Taman kada je atmosfera bila na vrhuncu, Biković je uzeo mikrofon i rekao pozvao specijalnog gosta da mu pomogne. Na opšte iznenađenje mladenaca i gostiju na bini se pridružio Zdravko Čolić!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Veliki je zbog talenta koji mu je podario Bog, a još je veći zbog dobrote svog srca”, ovim recima se Miloš zahvalio Zdravku.

Mladu je pored oltar izveo otac, a pre početka slavlja upravo je Biković obavio tradicionalni čin “prodaje” mlade.

Andrijana i Miloš sarađuju već godinama, a o njihovom međusobnom poverenju govori i činjenica da je upravo njoj poznati glumac poverio rukovođenje Fondacijom koju je osnovao početkom godine.

Na svadbi u jednom prestoničkom restoranu okupio se veliki broj prijatelja i članova porodice, a među njima i poznate glumice Matea Milosavljević i Olja Lević koje su bliske prijateljice mlade.