Pop pevačica Jelena Tomašević održala je sinoć koncert u Kombank dvorani, koji se već posle nekoliko minuta pretvorio u nezaboravan muzički doživljaj prepun sjajnih pesama, emocija i konstantne razmene pozitivne energije sa publikom koja je sa jednom od naših najboljih pevačica horski pevala puna dva sata, ne dozvoljavajući joj da ode sa scene, pa je Tomaševićeva imala čak tri bisa.

Veliki hitovi poput „Panta rei“, „Oro“, „Jutro“, „Ime moje“, „Radio svira za nas“, „Košava“, „Okeani“, „Diraj mi usne“ i mnogi drugi zvučali su fantastično, a glamurozna scena Kombank dvorane na kojoj je Jelena nastupila prvi put u karijeri doprinela je tome da se ovaj koncert izdvoji kao jedan od najlepših u godini koju polako ispraćamo.

Uz svoje poznate pesme, popularna pevačica je, kao i uvek, obradovala publiku izvodeći pesme „Đelem, đelem“, „Vranjanka“ i naravno pesmu „Gde si bilo jare moje“ koja je, kao i na svakom koncertu, ispraćena ovacijama.

Foto: ATA images

 

Pevačica je čak nekoliko puta muzikom prekidala aplauze koji su trajali beskonačno, što govori u prilog činjenici koliko je nedostajala publici.

Sjajno raspoložena, Jelena nije krila sreću i zadovoljstvo što posle pune dve godine nastupa pred beogradskom publikom koja je ispunila prostor Kombank dvorane do poslednjeg mesta, u skladu sa svim propisanim epidemiološkim merama.

- Hvala vam što me volite. Ništa se u životu ne podrazumeva, pa ni ljubav. I ja vas puno volim - emotivno se pred sam kraj pevačica obratila publici koja je većinu koncerta ispratila plešući i pevajući sada već neprolazne hitove.

Na kraju, Jelena je na zahtev publike otpevala veliki hit „Melanholija“ koji je posvetila nedavno preminulom klavijaturisti i kompozitoru Aleksandru Banjcu sa kojim je sjajno sarađivala tokom svoje dosadašnje karijere. Suze u očima nisu mogle da se sakriju, ali i osmeh zbog koncerta koji prevazišao sva očekivanja.

- U publici je jedna posebna osoba, Ana Banjac, ćerka našeg divnog muzičara Aleksandra Banjca koji nažalost nije više sa nama, a svirao je decenijama sa mnogim kolegama. Danas je njegov rođendan i pesma “Melanholija” je njemu posvećena. Čast mi je što sam poznavala tvog tatu - bile su reči kojima je Jelena Tomašević završila svoj prvi koncert u Kombank dvorani.

 

Galerija:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".