Strast prema ženama javila mu se još sa 17 godina, kada je počeo da svira. U ranim dvadesetim uplovio je u vezu sa javnosti nepoznatom Jasenkom, a iz te ljubavi se rodila njegova kćerka Željka, o kojoj se jako malo zna.

Foto: Tanjug/Đorđe Jovanović

 

 

Nekadašnji frontmen grupe Bijelo dugme Goran Bregović sa vanbračnom kćerkom danas je u sjajnim odnosima. Željka se ne eksponira u medijima, tu i tamo nešto objavi na društvenim mrežama.

Kad je posljednji put objavila fotografiju sebe na Facebooku prijatelji su joj komentirali kako izgleda lepo i poručili joj da je vreme da "nađe nekog Bosanca". Bregovićeva kćerka je komentarisala kako "u ljubav još uvek veruje, a u brak malo manje".

 

 

Željka Bregović je završila fakultet dizajna, a godinama živi u Beču. Sudeći prema objavama, jedna od njene dve kćerke je povukla gene na deda Gorana, budući da svira klavir.

Pored nje, slavni muzičar sa suprugom DŽenanom ima tri kćerke, Lulu, Emu i Lolu.

 

 

- Moja deca, kada su bila mala, ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hiršćani, jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam što slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, premda vole dolaziti u naše krajeve - izjavio je svojevremeno Bregović.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".