Sumirajući utiske godine na izmaku, ona se dotakla i problema zbog kog se sudi sa članovima "Alegro benda", u kojem je započela karijeru.

- Kao i svi. Po onome što je loše, definitivno. Ja se nekako trudim da uvek odagnam te ružne misli i posvetim se porodici, koja je zdrava, dobra, vesela, nasmejana i to mi je asocijacija na svaku godinu - rekla je Slađa za "24sedam", pa se osvrnula na ćerkicu.

- Svašta nešto priča, duhovita je. Pre neki dan je izjavila da zna da igra kolo. Vesela je curica, srećna i zadovoljna. Ne muči je ni struja, ni Lenor, Pervol, sve je pod kontrolom. Ja sam stroža, ona na tatu gleda kao na nekog druga, a mama je grdi. Ako odluči da bude automehaničar, kupićemo joj onaj paket ključeva gedora. Ne znam, čime god bude želela da se bavi, mi ćemo je podržati, samo da bude zadovoljna i srećna. Mislim da će imati tu umetničku crtu. Ne traži brata i sestru, ona nema pojma o tome, sada bih je samo zbunila pričom o bratu. Ali Bože zdravlja, biće i toga, ja se iskreno nadam. -

Na pitanje da li se rešio spor koji postoji između nje i osnivača "Alegro benda", Slađa je odgovorila:

- Nemam pojma, ne vodim računa o tome, postoje advokati koji se time bave. -

(24.sedam)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".