SAVETI DOMAĆICA: Evo zbog čega se kvari kiseli kupus

Izvor: Nportal 02.01.2022 07:53

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Oziris

02.01.2022 20:12

Po ovom savetu covek treba samo da pretace kupus.Najbolji kupus nije ni futoski ni melez nego onaj koji je rastao na visoj nadmorskoj visini.

+6 -8

1 Odgovor

Mika

02.01.2022 21:28

Kako da ne, ovaj sto lici na topovsko djule ce da bude kiseo kad poludis, mora bit vazdusast, futoski ili slican, a vrlo vazna STVARA je I da odstoji 10 Dana nakon kupovine-secenja sa na njivi, Kako bi se prosusio I bio sposoban da upije so I raso. Bez toga je sve lutrija

+2 -0

0 Odgovora

Predo

03.01.2022 10:16

Da sprečite stvaranje plesni stavite po površini gazu koju perete posle svakog skidanja

+2 -3

0 Odgovora

Ljiljana

03.01.2022 13:40

Vinobran??!??!? Da li ste normalni ljudi? Znate li uopšte sta je vinobran i koliko je štetan?

+3 -2

0 Odgovora

bane

03.01.2022 16:16

Procitah sve ,a nigde odgovora sta je uzrok losem kupusu.Meni se pokvario jer sam kupio kupus koji nije bio zreo .

+0 -3

0 Odgovora

Zoki

08.01.2022 17:46

Na 30 kila 3 kila soli. Nikakvo bušenje samo krst nožem i rastopljena so u vodi pa naliveno. Kad se ukiseli preseći sa vinobranom i imate kupus ko dukat i po najvećoj vrućini

+1 -0

0 Odgovora

Jastreb

13.01.2022 20:27

Samo zreo kupus SRPSKI STARINSKI MELEZ je neprevazidjen. Ali većina vas mladjih i nezna za tu sortu koja gotovo i da nema debele nerve nego tanke gotovo preetanke,to je kupus od koga je moja baka pravila sarme koje su bile zavijene kao u tankoj plastici. teško senalazi i čuvaju ga samo još većina staračkih domaćinstava.

+0 -0

0 Odgovora

Povratak na vest