SATELITI SE UKLJUČILI U POTRAGU: Pratražuju Matejeve lokacije

Izvor: Nportal 16.01.2022 11:04

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Stef

16.01.2022 13:02

Evo kako ja vidim scenario za Matein nestanak: Klub, veselo, opušteno društvo . Neko iz njegovog društva nagovara Mateu da proba stimulans radi boljeg raspoloženja. On odbija. Neko mu iz zezanja stavlja u piće . On popije . Jedan od drugova mu kaže šta se upravo desilo. On , pre nego što droga počne da deluje istrčava napolje da džogingom pokuša da poništi delovanje , ili bar umanji. Usput zaustavlja taksi da ga odveze do stana kako bi se istuširo hladnom vodom . Droga ipak kreće da omamljuje Mateu. Prilazi reci , saginje se da dohvati vodu kako bi se osvežio. Ispada mu mobilni telefon iz džepa . Posegne za njim i oklizne se i padne u vodu.

+6 -8

0 Odgovora

Tarzan

16.01.2022 14:06

Uz duzno postovanje i razumevanje za bol koji prozivljava Matejev otac, cela porodica i prijatelji i sa zeljom da se, nekim Bozijim cudom, mladic nadje, postavlja mi se pitanje... kako i cime je ovaj mladi covek "zasluzio" i ucinio da ga pola Srbije trazi vec danima? Koliko je samo drzavnih resursa angazovano u potrazi za njim? Koliko kosta taj angazman? Ko ce to da plati? Poreski obveznici Srbije, ne Hrvatske. Nikada do sada nisam video da se MUP a ni druge sluzbe u toj meri angazuju za i jednog nestalog gradjanina Srbije?! Zasto je ovaj Splicanin toliko vazan za Srbiju? Znam da ce me mnogi popljuvati zbog mog komentara ali ja polako sticem utisak da je sve pre.. pre.. prenaglaseno u potrazi za ovim mladicem. Imam utisak, ogranicavam se samo na utisak, da se iza cele "price" krije i nesto drugo, nepoznato nasoj javnosti.

+17 -13

0 Odgovora

Bato

16.01.2022 15:07

Moslim da bi trebalo ispitati vezu drog klana iz zSplita i Beograda posto je mladic bio prijatelj Zavadlava,moguca osveta po narudzbi iz Splita a ubice drog klana iz BeovrDa izvrsitelji.

+0 -2

0 Odgovora

Ljube

16.01.2022 16:15

Tarzan@ svaka ti cast prijatelju ,i ja se pitam ko ovim ludilom ponizava sav srpski rod ,,,

+1 -6

0 Odgovora

Povratak na vest