CECA UZVRATILA BILJANI: Bolje sport nego hapšenje zbog droge

Izvor: Nportal 08.02.2022 17:40

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Sneza

08.02.2022 18:20

A ti si joj se javila odgovoriti,, gospodjo" koja krijumcaris oruzje i posle si kao svetica.

+23 -25

0 Odgovora

Lazarevic Zoran

08.02.2022 18:21

Pa bolje i Biljana uhapsena s drogom nego sto je Ceca oko vrata nosila lancice ubijene devojke kojoj je Arkan skinuo lancic i dao Ceci da ga nosi. Otac ubijene cerke usred emisije je prepoznao lancic gde je emisija momentalno prekinuta a gde su gosti bili licno i Arkn i Ceca. Toliko o Srpskoj majci a o ostalim periodima zla Cece i Arkana da i ne govorimo

+24 -24

0 Odgovora

Nina

08.02.2022 18:50

Nisu mi simpatične nijedna. Ali Ceca je navedena u kontekstu kao primer, mada ona izlazi iz okvira jer nije samo keva nego je to žena koja je izašla iz stereotipa majke i ušla u svet kriminala ali s druge strane ima dobre savetnike i marketing i krije se iza slike tradicionalne porodice, vernice, iako je to nespojivo sa silikonima, oružjem, njenim pokojnim mužem kojim se ona diči i veliča ga. Pitanje ko sve ima veze sa drogom iako nije uhvaćen i ko je uzima a ko je prodaje drugom, ko gaji pse za borbe, ko kupuje pobede u sportu a reklamira svoje poštenje, uvek pazi da kaže sve najbolje o svojima i sebi, još kad bi narod bio toliko naivan pa da veruje!

+32 -15

0 Odgovora

Ja

08.02.2022 18:56

Bravo, Ceco! Iz tvog odgovora se vidi kolika si dama i veličina, a dotična može da ti obriše cipele! Jedna narkomanka uzima u usta Isusa i kritikuje njen odnos prema majci! On nije došao na Zemlju da bi bio Marijin poslušni sin, nego Spasitelj čovečanstva! I neće mu ta žena, makar i majka, govoriti šta treba da radi, kao da on ne zna!

+21 -34

0 Odgovora

Ja

08.02.2022 19:02

Bolje da su obe ćutale. Srbljanovićka se razmeće svojim "intelektualizmom", a kao neka malograđanka komentariše tuđe živote(uopšte ne vidim kakav je problem što je sin dotične pevačice sportista, mada mu je otac i njegovo "delo" diskutabilno, dečko je ok), a Ceca bi da ispadne ipametnija nego što jeste, pa se raspisala na A4 formatu, a sve vrti u krug i ništa bitno ne kaže. Valjda da zauzme što više mesta u novinama.

+22 -7

0 Odgovora

Za Ja

08.02.2022 19:09

Žalosno je kad svako poseže za citatima iz Biblije i tumači. Tačno je da se Isus u tom citatu obraća majci sa nedovoljno poštovanja. Ali njegovo učenje, stradanje i humanizam su učinili da na taj deo malo pažnje obraćamo ili ne obraćamo uopšte. Ne bi se moglo reći da Isus nije poštovao žene, čak i grešnice, Marija Magdalena je medju apostolima na Tajnoj večeri, kasnije je crkva izbacila žene sa funkcija koje su muškarci hteli samo za sebe i to mi više smeta od ovog citata. Zašto žene ne mogu da budu sveštenici a mogu da budu svetiteljke, prosvetiteljke i da stradaju za veru. To treba da obrade ove emisije.

+7 -2

0 Odgovora

U vezi Cece

08.02.2022 19:15

Ceca je veliki licemer. Ima novac, veze, zaledjinu i pravi o sebi sliku vernice, majke poštene osobe, svaku reč meri, ima dobre savetnike, koje sigurno plaća, ne verujem da je sama toliko pametna. Maše time da je uspešna majka dece koja nisu ništa završila iako su za njih diplome jeftine, koja žive besno i guraju prst u oko narodu, radnicima, intelektualcima, doktorima, naučnicima, slikaju se svakodnevno bez nekih povoda i rezultata, bez stida i srama, u medijima su jednako zastupljeni kao i predsednik Vučić! A i on bi trebao manje!

+28 -10

0 Odgovora

Ninočka

08.02.2022 19:25

Ceca je pogodna za još jedan primer da žena može biti uspešna samo uz pomoć moćnog muškarca. Tako žene prave karijere a ne svojim kvalitetom. Takodje ona je primer trgovine svojim atributima odn igranjem na kartu silikona i provokativnog izgleda čak i kad se hvali ulogom majke i bake. Nespojivo mi je i da se silikonske pevačice pričešćuju i poste, i da crkva to toleriše suprotno našoj veri gde je duša bitna a ne telo. Da se takvi "vernici" slikaju i poturaju pravim hrišćanima da im bodu oči. Pitam se šta takvi "vernici" kažu na ispovesti!?

+21 -5

0 Odgovora

zozo

08.02.2022 21:28

Obe lupaju da nista ne kazu ali se nemoze osporiti to da je Ceca napravila decu sa najvecim mafijasem na ovim prostorima.Znala je ko je,znala je da ima silnu decu i nista je nije sprecilo u godinama koje je imala da sve to stavi sa strane i uda se svog zastitnika koji ce je lansirati u svet muzike i da ce biti zasticena kao beli medved.To je bila uloga krimosa za koga se udala.

+22 -5

0 Odgovora

Rada

10.02.2022 10:16

Pakosnoj, zlobnoj, PODMUKLOJ zenturaci da se odbroji i celoj Srbiji da se zapreti ako treba . Prica ona o bogorodici na prvom mestu sva deca su pred bogom jednaka . Zlobna pakosna ljubomorna sto je dete zdravo pravo lepo ko sam bog i jak i inteligentan i pametan ko bog pa je ljubomorna ta matora zenturaca .

+0 -0

0 Odgovora

Vesna Uk

14.02.2022 01:18

Strasno. Jedna je zena kriminalca, koja potencira na uzvisenosti tog polozaja pa jos stavlja i boga u kontest price. Totalna groteska. A druga kriticarka svega i svacega i jos “kupuje drogu”. Sta reci divan par.

+0 -0

0 Odgovora

Povratak na vest