USIJALE SE MREŽE: Voditeljka "Slagalice" u svađi sa akcentima

Izvor: Nportal 18.02.2022 07:31

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Jasna

18.02.2022 11:31

Daj, bre, sklanjajte je vise! Uvek Nam upropasti uzitak gledanja Nase Slagalice.

+38 -4

1 Odgovor

Dolly je ovca

19.02.2022 23:26

Vec godinama unazad primecujem da koriguje akcenat takmicara sto je nedopustivo.I ne znam zasto "brkati babe i zabe" tj.sve i da je njeno akcentovanje u 100 % slucajeva ispravno i da na tome insistira prorezimski javni servis koga finansiramo svi -i ja iz Krusevca ciji su svi preci poreklom iz okoline Bg(ako je to uopste bitno) i onaj iz Surdulice,Gadzinog Hana ,Sapca ili Kanjize -"Chris"Radenkovic i njeni poslodavci ne mogu to zahtevati to od takmicara.A ako i bude zahtevali-to ce biti takmicenje iz lingvistike i gramatike(a ovo je porodicni zabavno-obrazovni kviz ?!...mada ne bih bas tako okarakterisala pitanja koja se odnose na poznavanje "?opusa" orice Brunclik,Bore Spuzica Kvake,Kemisa,Lepe brene....itd.).Sramno,nevaspitano ,neuljudno neutemeljeno ponasanje doticne. Zamislite cuvenu "Kviskoteku" nekadasnje TV Zagreb i npr.korigovanje akcenata ili reci takmicara (iz Srbije,Splita,Varazdina,Skoplja,Bihaca.....od strane cuvenih Olivera Mlakara i Ivana Hetricha.Ili nase kvizove koje je vodio Mica Orlovic.Mogla bi"Chris"Radenkovic ponesto od njih da nauci ! Sklanjajte tu nadobudnu spodobu i nazovi "glumicicu".....

+0 -0

0 Odgovora

Vuk

18.02.2022 15:59

Ovaj put je u pravu !!!!!!!

+8 -22

0 Odgovora

Ilijenadin

18.02.2022 20:50

Napadate ženu bez razloga i osnova - potpuno pravilno je akcentovala reč

+6 -10

0 Odgovora

Lingvista

19.02.2022 18:01

Ona sebi daje previše za pravo, ono nije kviz znanja gramatike i pravopisa, već kviz opšteg znanja! I uopšte ne bi komentarisao kako voditeljke tog kviza izgovaraju nazive stranih gradova, reka, planina,..., a ponajviše imena i prezimena, da se čovek uneredi od smeha, ali ova voditeljka prelazi svaku meru dobrog ukusa, pa ih moram pomenuti! Sinoć je gledam u kvizu "Stigni me ako znaš" i ponovo radi slične stvari, od kviza je napravila privatnu emisiju gde ona mora biti u centru pažnje! Neprestano insistiranje na priči o "njenom" Novom Sadu je postalo nepodnošljivo da je čak iznervirala jednog takmičara, koji ju je pokopao da on nije iz Novog Sada, već iz Vrbasa, baš kao što ona nije iz Beograda, već iz NS! Ukoliko je neko od šefova na RTS-u ubrzo ne disciplinuje, verujem da će to učiniti publika odbijanjem da gledaju emisije koje ona vodi!

+13 -0

1 Odgovor

Dolly je ovca

19.02.2022 23:40

Potpuno ste u pravu.Pogledala sam malo i povrsno cuvsi poneku rec,uz caskanje sa ukucanima i spominjanje njenih "bisera"....i to sa njenim Novim Sadom kao da najvecim dostignucem koje se ne meri ni sa cim vise.Pobogu,koliko nas(vas) je odavde ili odande u prvom,drugom trecem kolenu.Koliko je samo migracija ....cega god.Sinoc je prevrsila svaku meru i sa svojim mestom rodjenja pa do nekih "posalica " i privatizovanja istog.Imala sam utisak i da se nabacuje onom lepuskastom momku iz Vrbasa.Pretpostavljam da je morala da dodje od neke voditeljke jednog obicnog i malo vise istrosenog kviza "Slagalica"(sto nije moja poruga istom vec i jeste pomalo jer traje 7/7 blizu 3 decenije) do "skandal "majstora (iliti "voditelja").Izgleda da je resila da "zaigra" na tu kartu "autenticnosti"😉 Ona je u sluzbi jedne rezimske televizije koju mi placali -gledali je ili ne.

+0 -0

0 Odgovora

Сремац

20.02.2022 00:32

Водитељка је паметна, надарена, лепа и то иритира незналице.

+0 -4

0 Odgovora

Povratak na vest