SEĆANJE NA PILOTA HEROJA Poslednje reči još "odjekuju nebom"

Izvor: Nportal 26.03.2022 12:34

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

bane

26.03.2022 15:53

Neka mu je vecna slava ,jer on je pravi Srpski heroj.Molio bih samo jedno ,da mu se spomenik nepodigne i neprave murali po gradu ,da se sutra kada Srbija udje u EU ili NATO ne bi desilo sa nji kao i sa Ratkom Mladicem ,da se ne bi i on proglasio ratnim zlocincem ,jer svi dosadasnji borci protiv navedenih fasistickih organizacija su proglaseni ratnim zlocincima, zato ga ostaviti neka pociva u miru.

+24 -0

1 Odgovor

Vojo

31.03.2022 21:13

Naše je da ih se sećamo i da ih na svaki način poštujemo, i spomenicima i muralima, a ne da ih se stidimo radi ulaska u EU. Ukoliko do ulaska ne daj Bože dođe, onda to moramo uraditi uz poštovanje naših heroja. Svidelo se to siledžijama sa Zapada ili ne.

+0 -0

0 Odgovora

Slavica

26.03.2022 16:31

Slava mu ! I vječna zahvalnost.

+26 -0

0 Odgovora

LJubisav

01.04.2022 16:22

Tog nesrecnog 24 marta vratio sam se s posla u Svedskoj deca su gledala tv Beograd rekli mi sta se desilo. Smirio sam decu oko23 sata ali ja ne spavam, bombarduju moju zemlju ,muke .Ujutu na posao kazem poslodavcu idem u Jugu sa ili bez dozvole . Pre podne sam vec spreman iuvece kolima na brod i kuci .Deci sam objasnio ko je stradali pilot i da je branio put na ulasku u BG. Vec se znalo i koga ima u porodici. Moja deca 4 i8 god.devojcice kazu tata ponesi onaj zlatan sat i pokloni Zoranovoj majci a mi cemo od nase ustedvine da kupimo negovoj sestri pozlaceno penkalo i olovku. Pozdravi ih. Bez razmisljanja ipostovao sam decu.Da to i ostvarim pomogao mi je Milan Pantic,pokojni novinar i dopisnik za novosti preko Gordane Eror, takode novinarke i ona je organizovala susret Zoranove mame i mene gde sam joj izjavio saucesce ali pozdrav moje dece i urucio poklon. Tada me je Zoranova mama zagrlila ,hvala ti brate. Od tog dana sestra Rada me je zvala bratem.posle " meseca sam se vratio u Svedsku i sledeci svaki dolazak moje porodice u jugu sretali smo Zoranovu porodic u njihovom stanu i u selu kod mene. Sestra Rada mi je sa Zokine bluze poklonila amblem i veliku Zokinu fotografiju sa posvetom cele porodic. Na zalost sestra nije dugo pozivela otisla je za nasim herojem. Zoranova sestra Sneza mi je rekla da je svesno zurila kod Zorana. Neka pocivaju u miru medu andelima a moju kuci krasi Zoranova fotografia i amblem VITEZOVI.

+2 -0

0 Odgovora

Povratak na vest