DA JE NORMALNA IZVINILA BI MI SE: Eva žestoko o Konstrakti

Izvor: Nportal 11.04.2022 08:13

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Nena

11.04.2022 10:13

Gospodja Eva,zasto lepo ne uzivate u starosti?Stalno pricate o svojoj muci i to potencirate.Svako od nas danas ima neku "svoju muku". Pritom jos imate i neceg zlog u sebi i stalno napadate ljude koji vam se ne svidjaju.Stalno se pronalazite svuda.Ne vrti se svet oko vas gospodjo.Ok je da svako od nas ima svoje misljenje o nekom ali je zlo,ruzno,prosto da ga zbog istog i napadamo i prozivamo.Naravno da bi se svako branio.Vama ova pevacica licno nista nije rekla ali ste se vi negde pronasli.Smesno i tuzno.Pustite ljude na miru vise,stvarate jos vecu mrznju prema vama.Odite u prirodu,setajte,opustite se i prozivite svoj zivot kako Vi to zelite bez napadanja ljudi.Zasto ste toliko ogorceni? Nije vas zivot mazio ali koliko je nas takvih pa nismo postali kao Vi.Svako dobro Vam zelim ,ali postali ste stvarno vec bezobrani odavno i mislim da se masa ljudi uzdrzava da vas ne povredi a da misli kao ja.

+44 -4

0 Odgovora

Vesna

11.04.2022 10:45

Mislila sam da vam je do sada neko već objasnio o čemu Ana u stvari peva... Trebalo bi vi njoj da se izvinite što je napadate bez razloga!

+32 -2

0 Odgovora

Duca

11.04.2022 15:32

Ne razumem vas komentar, sta ste se navrzli na zenu, pa i ja sam onkološki pacijent od decembra 2020, pa nisam shvatila da ona uopšte u pesmi govori svi koji su bolesni treba da budu zdravi, meni se sa dojke,spustilo na jetru, pa na kosti(dok me nisu uradili jedno vreme nisam mogla da hodam) pa sam Isla na x not zbog metastaze u glavi i sta sada, da mukama kao vi, niti hoću niti zelim, pesma je fantastična,ja sam gospodo Eva najmlađi pacijent u dnevnoj bolnici onkologije, hvala Bogu ka izlečenju, uzimajte u govoru,moja vam preporuka, sada dolazi proleće.😁

+19 -0

0 Odgovora

Montero

11.04.2022 18:34

O Bože, stvarno kad omatoriš pogubiš se...

+14 -2

0 Odgovora

Vesna

11.04.2022 20:28

Zašto bi se njoj bilo ko izvinjavao?Žena se u svemu pronalazi,vređa ljude,napada,sebe naziva babom( što je odvratno).Poznajem ljude koji su mnogo većim problemima i nevoljama pa nisu ovako ogorčeni i zli.U šta se žena pretvori nije mi jasno.

+16 -0

0 Odgovora

Beogradjanka

12.04.2022 13:35

Mislim da su komentari o g-dji Evi previse surovi i jako ruzni. Bez obzira koliko ima godina, svakako nije "baba"i ne odnosi se sve na nju, ali ne vidim razlog da je neko vredja i proziva. Eva je zena koja je najpre multitalentovana, vredna i veoma pametna. Neke izjave , kao mladji, i razumniji treba da joj oprostite i uopste se na to ne osvrtati, a posebno ne na ovaj nacin. Eva je uvek bila moderna, slobodna, samosvesna i ispred drugih. O njenom talentu ne treba ni rec reci jer je nemerljiv i znacajan za nasu kinematografiju. Drago mi je da je ziva, da se jos cuje i javlja (bilo kako), da prati vesti, i da jos u sebi ima onaj buntovnicki i moderan duh. Zena je radoznala i samim tim inteligentna i mislim da Konstrakta to razume kao jednako avangardna i radoznala.. Dug zivot vam zelim draga Eva. Sa vama je sve lepse.

+8 -8

0 Odgovora

Drasko

26.04.2022 00:08

Babetina dosadna. Sjecam se kad je izjavila da nema para ni za gace.

+0 -0

0 Odgovora

Povratak na vest