RUSI OBJAVILI SNIMAK: Šta se desilo sa posadom Moskve?

Izvor: Nportal 17.04.2022 13:55

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

tamnavac

17.04.2022 16:08

Krstarica komandni brod i ponos mornarice "MOSKVA" naoruzana je nizom savremenih sistema za protiv brodsku odbranu bilo kakvih raketa ,a ukrainci su je skinuli prackom i potopili,izgleda moderni sistemi brodske odbrane nereaguju na pracke ili su rusi popili malo vise vodke jer je more bilo uzburkano.Sramota i bruka koja ce se proucavati ne samo u ruskim vojnim skolama.Inace cela ruska okupacija ukraine je odradjena diletantski,razorili zemlju prestravili narod ,rastrkali se po ukraini neznajuci u momentu gde im je dupe a gde glava,sada reorganizuju komandni kadar,pravi fijasko.Svaka cast hrabrom ukrainskom narodu.

+11 -58

1 Odgovor

Mali Vuk

17.04.2022 18:15

Znaš li ti šta je to, u svetu, kad ti potone "flagšip"? Nema veće sramote i većeg poraza! Ako je od običnog požara, e onda je to još gore i još jadnije i još sramotnije...

+1 -2

0 Odgovora

Crvenski

17.04.2022 18:03

BIVŠI GLAVNI TAJNIK MATICE HRVATSKE Zorislav Lukić: Hrvatska je bila trajni cilj Rusije, a rusku politiku provodila je Srbija. Zelenski brate, pa zašto da katoličku Evropu bude briga za tvoju šizmatičku i krivoslavnu državu, ko šta je Evropa trgovala sa Turskom dok su oni sve krivoslavce na jugu Evrope držali 500g ko robove? Tako je to kad se odvojiš od braće svoje.

+7 -12

0 Odgovora

Net

17.04.2022 18:04

Hrvati su i kod uništavanja brodova čisto svetsko čudo? Hrvatski tenk odnosi pobjedu nad plovilom JRM-youtube

+6 -8

0 Odgovora

Tres

17.04.2022 18:05

Hoće li i ove godine biti parada u agresorskoj i zločinačkoj i fašističkoj Moskvi, i šta ako im Ukrajinci čestitaju sa par raketa? Lep poklon za paradu su dobili Rusi sa potopljenom Moskvom! Ruski fašisti da i dalje slave pobedu nad fašizmom, ma ima li išta licemernije od toga? Pravoslavac koji i dalje krivoslavi Uskrs na krive datume po krivom kalendaru, a onda svoj rođendan licemerno slavi po tačnom? U niti jednom ratu do sada u istoriji niko nije raketama gađao svoje civile, toliku bolest mogu da provale jedino prokleti Srbi i Rusi? NATO je čak 87 dana čistio genocidnu Srbiju,i niti jednom nije pogodio pazar ili željezničku stanicu. Srbi su 90ih posle svake uspešne hrvatske akcije kukavički gađali hrvatske gradove, na sreću nisu pogodili niti jedan pun pazar...

+6 -51

3 Odgovora

Srkiboy

17.04.2022 20:54

Šta te to tresnu u glavu, dragi moj Tres?Zaboravio si na voz, kojeg je tvoj NATO uništio, na Niš, na zbeg Kosovara, na Milicu, ......

+3 -0

0 Odgovora

Joca036

17.04.2022 22:29

Niška Pijaca.. RTS.. Kraljevo - Vitanovac I još mnogo mnogo drugih mesta gde su stradali nevini.. Tako da ne lupaj... To nećeš videti na EU vestima ali se dobro zna... A o milionima drugim u Libiji Iranu Iraku Siriji neću ni da pričam.. To su ti milosrdni...

+1 -0

0 Odgovora

Nole

17.04.2022 22:46

Ovo Tres je vjerovatno od udarca nekog tvrdjeg predmeta u tvoju glavu. Posljedice se jos osjecaju. Ovo genocidno nosis u svojim genima, pocev od Jasenovca. Sto se tice Nato fasista, gadjali su i bolnice, i skole, civilne vozove"Grdelicka klisura", pijacu u Nisu su zasuli na pazarni dan kasetnim bombama. Nego ti to nisi primjetio, vireci iz Americke Nato guzice.

+2 -0

0 Odgovora

Vera

17.04.2022 18:07

Mojsije je doveo narod pred obećanu zemlju, kojom teče med i mleko, zatim mu glas božji reče: "Evo ti zemlje koju sam ti obećao, tvoja je i svakog ko ti u miru dođe primi ga ko dobar domaćin, a one koji ti dođu da ti je otmu, ubijte ih.... zato nema zločina kad se braniš. NATO je reagaovao 90ih tek kad su otkrili srpski genoci u Srebrenici, a i sada je Bajden rekao da će reagovati u slučaju genocida ili ako Rusi koriste biološko oružje. Amerika, Francuska, Britanija, antifašisti celoga sveta, spalite Rusiju nuklearnim bombama i ime joj izbrišite sa ovoga sveta. Onako kako su Osmanlije izbrisale, ono prokleto šizmatičko Vizantijsko i Carigradsko. Šizmatici, vizantijski krivoslavni vikari u Rusiji, ne osuđuju agresiju na Ukrajinu, već podržavaju Putina! Nisu digli glas, ni napisali niti jedno pismo protesta... podmukle sluge sotone!?

+4 -44

0 Odgovora

Slaven

17.04.2022 18:08

Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun. Hrvatska ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov...17 istih imena. Ukrajinci su Bjeli Hrvati, imate uikrajinsko selo Stilko i u njemu špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena najveće države u Evropi koja se zvala Velikaya Horvatiya. A i Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske... Svi Slaveni su Hrvati. Od svih Hrvata od Jadrana do Sibira, najgori su genocidni Srbi i zločinci Rusi.

+4 -35

0 Odgovora

Vera

17.04.2022 18:10

Beogradska televizija tokom bežanije 95g kaže uživo, da ustaše kolju i proteruju Srbe ko i 40ih, da su do temelja srušili crkvu u Pakracu tako da ništa srpsko ne ostane tamo, kukanje i ludilo....a posle 3h na hrvatskoj TV ide uživo javljanje novinarke, koja pokazuje da srpskim izbeglicama koji idu za poraženim borcima Hrvati daju hranu, i kako Branitelji čuvaju tu crkvu da je Srbi ne unište i optuže Hrvate, ko i za Teslin spomenik... na kraju, istina uvek pobeđuje. Isus: Ja sam put, ISTINA i život...Sotona je lažac, on je otac svih laži... Dobrica: Laž je u samom biću Srbina, laž je srpaki državni interes...

+3 -32

0 Odgovora

VREME ČUDA

17.04.2022 18:11

Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slavenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras... internet stvarno treba zabranit?

+4 -17

0 Odgovora

Grkokatolik

17.04.2022 18:35

Cepanje Isusove Crkve se u Biblji zove Harlot (Odvojena crkva, ku*va, bludnica). Zato su interesantni Grkokatolici, dobar deo ljud u Grčkoj koji su ostali katolici i posle 1054g i dalje sa papom, a o tome se kod nas ne govori, NIKADA! Ispada da Vizantija nije uspela ni sve Grke da popravoslavi, a uspela baš sve Srbe, tako da im "za večeru" dala Srbiju na tri mora, a sada nemaju ni kap.

+3 -19

0 Odgovora

Vera

17.04.2022 18:36

Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su, Vizantiju koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u Tursku. Samo su muslimani spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je ionako na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide. Neki katolički fratri su, još u 16veku dok je cela južna-pravoslavna Evropa bila u ropstvu, pisali da su Osmanlije samo "Mač Božji", koji je očistio "Bizantsko zlo" sa ovoga sveta. Neće na Balkanu biti mira, sve dok ne dođe sultan Erdogan sa vojskom, da dignu minarete na Savin hram u Beogradu?

+3 -19

0 Odgovora

Etiketa

17.04.2022 18:51

Rusija graniči i sa Amerikom pa zašto onda Putin nije napao te toliko loše Zapadnjake u NATO paktu, a napada jadnu i bratsku i pravoslavnu Ukrainu, koja ne želi biti njegova lutkica, ovako ko Srbija, a koja ima pravo da ide gde hoće ko samostalna država? Ukrajinci su prevelik i preponosan narod da bi dozvolili da budu ruske marionete. Putin je Ruskom narodu stavio etiketu agresora i zločinca koju će nosit dokle god postoji, ko i Srbi genocidnu.

+4 -21

0 Odgovora

Zver

17.04.2022 18:52

Kina da zapreti Rusiji sa nuklearnim oružjem i da se proširi na bar 33% Rusije, jer šta će Rusima tolika zemlja pored 1,5 MILIJARDE Kineza, a koje će ceo svet u tome podržati, eto prvi NATO i da pomogne ako treba? Bolje je da se vizantijski krivoslavci okrenu Budi, nego da se vrate svom papi. Treba šta više ratova i zla, šta više deliti narode, stvarati nove nacije i države i širiti mržnju, tako da na svetu bude tačno 666 država. Sada ima oko 213 država na svetu, a UN ih priznaje samo 195. Ima tu još puno posla, puno još ratova i cepanja i autokefisanja...

+2 -18

0 Odgovora

Zgembo

17.04.2022 19:06

Ovaj bolesnik sa nekoliko nickova nas je prosvetlio za sve pare.Zaboravio je samo da kaze da su odmah posle ameba nastali Krvati.

+13 -5

0 Odgovora

Pravoslavni trougao

17.04.2022 19:31

Kalinjingrad (Baltička flota). Karlobag (Jadranska flota). Krim (Crnomorska flota).

+10 -2

0 Odgovora

Povratak na vest