KO JE SANA MARIN? Lepotica koja se zalaže za članstvo u NATO

Izvor: Nportal 02.06.2022 15:00

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Уаа политичари

02.06.2022 17:54

ДемоНкратија. Немам ништа против госпође Марин. Чак шта више, желим јој срећу у даљем животу али имам против демоНкратије. Систем који дозвољава да неко ко је до јуче радео у пекари (никако не омаловажавам ово занимање) да сутра буде градоначелник највећег града или прекосутра Премијер је могуће само у демоНкратији. Ко је читао Протоколе Сионских мудраца, зна о чему причам (мада су ме сада уловили "пауци" који снимају мрежу и прораде чим се укуцају речи Протоколи Сионских мудраца). Ненормално је то да неко ко нема труна искуства у одређеној струци или државној управи преузме одређено министарство или државу!!!! Лудо и ненормално. Ми имамо Премијера - ку која није ни знала шта је политика а постала је Премијер - ка!!! Имамо Министра хотелијера (у најбољем случају се тиме бавио да не кажем да је крцкао паре од оца и мајке) који је постао Министар грађевине, саобраћаја и инфраструктуре!!! Да зло буде веће, имамо министре војне који војску нису служили!!! Сигурно због равних стопала јер ако је неки други разлог онда није добро. Такав систем је осуђен на пропаст. То је систем у коме неко из сенке управља и руководи, јер ти људи појма немају о чему се ради у "њиховим" министарствима или држави. Туга жива.

+34 -4

1 Odgovor

Milan Toplica

03.06.2022 02:34

Тамо се бира за преседника као код нас сеоски одборник.

+7 -1

0 Odgovora

Miami

02.06.2022 19:26

Bas ima lep pedigre, hahahha

+19 -4

0 Odgovora

Venik

02.06.2022 20:51

Lepe li Price o ovoj mladoj uspešnoj ženi predsednica vlade bivsa radnica tj kasirka prodavacica u pekari u njoj se probudila zelja za politikom pa je verovatno otisla na neki kurs obojene revolucije ili Sorošove škole. I pitao BiH USA ministarku zašto onda Grcic nije mogao da bude direktor Elektroprivrede kad se u Finskoj može preko pekare i kase u tržnom centru do predsednice vlade.

+26 -3

0 Odgovora

Steve

03.06.2022 00:06

Nisam razumeo potez o NATO-u ali sada sam shvatio “Nije naj ostriji noz u ladici “ Dolazi nam kraj, ako mislite da grešim pogledajte zapadne lidere i pokažite mi jednog normalnog

+12 -1

0 Odgovora

Vatro Marx

03.06.2022 17:13

Kakve veze ima lepota sa politikom, sto je najmanje bitno. Nato je najveci i najjaci agresor na svijetu, NATO snosi najvecu odgovornost da ovaj tesko podnosljivi rat izmdju brace nemaju milosti, krv tece kao rijeka, uzasno, bolno i zalosno sto se sve ovo desava. Nazalost Washington preuzeo EU u svojim rukama i diriguje, jos koliko dugo ?

+4 -1

0 Odgovora

Povratak na vest