"ZATO ŠTO JE OPASAN" Ovo je Marjanovićev nadimak iz pritvora

Izvor: Nportal 24.07.2022 10:42

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Cole5

24.07.2022 17:36

Pitam se zašto je dotični vodio istrgu tako taljavo, zašto prilikom uviđaja nije obezbedio mesto zločina, zašto pored njegovog traljavog vođenja istrage i dežurni istrsžni sudija nije izašao na lice mesta odmah već posle nekoliko sati i tako dozvolio da se telo pokojnice kontaminira, da se trajno unište ključni dokazi. pitam se ko je taj moćnig sa estrade koji kontroliše sve na estradi ko će kome komponovati muziku, pisati aranžmane, tekstove, ko će gde da gostuje, koliko novca će da uzme, koliko će da prijavi za porez, ko će na kojoj romskoj svadbi da peva i ....... Marjanović je krenuo ozbiljno da se bavi komponovanjem, pisanjem aranžmana i tekstova i takvim svojim postupkom ušao je estradnom "CAPO DI TUTTI I CAPI" u zabran. A on se krvavo obračunava i nikom ne prašta, zato pretpostavljam da je PADRINO nekog od svojih kaposa poslao da izvrši ubistvo, i siguran sam da je estradni PADRINO sa puno novca podmazao sve da nigde nezaškripi i da vinovnik upada u zabran gorko zažali.

+7 -8

2 Odgovora

Cole5

24.07.2022 18:11

Da dopunim sam sebe. Pratite po stampi koliko će se anonimusa i onih željnih javnog eksponiranja javljati i pričati kako je Marjanović manijak koji je zlostavljao svoju suprugu i biće jako malo onih koji će javno stati u njegovu odbranu... Mene interesuje ko je ubica. Ako je Zoran koliko su dokazi neoborivi da mi građani iz svojih dzepova nebi plaćali Zoranu nanetu štetu ako se na kraju balade dokaže da on nije izvršio ubistvo. I na kraju dotični Ispetor je sam sebe u nekoliko navrata doveo u kontradiktornost svojim pričanjima o zločinu na raznim televizijama. On je sam na jednoj televiziji mislim kod Milomira Marića izjavo da istražni sudija nije izasao odma jer je imao preča posla od uviđaja ubistva Marjanovićeve supruge. A i sama serija "Pevačica" je tako urađena da kompletno zamagli sva zbivanja i građanima da pogresnu sliku o celom događaju.

+8 -5

0 Odgovora

Momo

25.07.2022 12:14

Gluposti u komentaru.Majka mu bila gatara.Dacic i ostali politicari je posecivali.I ti sada joj sina optuzi.Kada je gospodja odleprsala sada se moze suditi i odsuditi

+1 -0

1 Odgovor

Cole5

25.07.2022 16:38

Nije valjda, pazi bogati posećivao je Dačić da mu skida žutu magiju.... Priseti se daleko većih gatara i magova koji su harali po zemlji Srbiji i imali svoje emisije u udarnim večernjim terminima ( Kleopatra, Trgovčević Vidovita Zorka I plejada njima sličnih do današnjih dana ) pa niko njihove porodice nije stavio na stun srama. Da su kod njegove majke dolazile krupne zverke iz sveta politike Zoran nikad ne bi bio doveden u vezu sa ubistvom. -----------------------------------------------------------------Da dopunim svoj komentar.Danas sam na Tv Hepi gledao kometar dvojicu bivšh policajaca koji su otvoreno rekli da predmeta sa kojima je izvršeno ubistvo nema, da materijalnih tragova nema. Zatim da se sa lešom tako postupala da bi svi materijalni dokazi koji su se nalazili na telu bili uništeni. Zatim i onog Grgura koji se zajedno sa onim forenzičarom Šipkom toliko sve vreme medijski eksponirao da je on siguran da je Narjanović ubica a onda vidimo da Šipka piše pesme posvećene Jeleni. Dobro sam saslusao izjavu Zore Dobričanin da ona ne zna ko je Zoranu dao njen telefon i bla bla... kad je svima poznata sprega policije i advokata. I Zora je odmah bila svesna da bi takva medijska pažnja koja je pratila ceo slučaj više njoj štetila nego što bi joj donelo benifita. Postavilo se pitanje video nadzora, zasto nisu uzeti hard diskovi na pregled od strane policije i mene čudi. i naknadnim pregledom, HD ništa nije pronadjeno simljivo iz prostog razloga sto na svakom zapisu sistem video nazora ispisuje datum i vreme koji nemogu da se izbrišu i na njihovo mesto postavi drugi datum i vreme. Zatim samo ozbiljni sistemi video nadzora imaju takav sistem povezanih HD koji se mere veličinama iskazanim u terabajtima, ta privatna obezbedjena daj boze da su imali HD veličine 100 GB koji u zavisnosti od protoka ljudi na tom mestu ima zapis od mesec do najvise dva umazad. A HD su uzeti po nalogu suda kada je tužba vraćema sa nalogom da se prikupe novi neoborivi dokazi. Zatim šitam se da li je normalno da se optužni predmet vrati tužilaštvu i policiju ne na dopunu već da se sprovede nova istraha. Malo čudno.

+1 -1

0 Odgovora

Milanka

24.07.2022 23:00

Za takvo ubistvo odavno je trebao da bude iza resetaka.Zorane na celu ti pise...

+4 -3

0 Odgovora

Roki

25.07.2022 10:01

Sve što priča ovaj gospodin je laž, toliko o njegovom znanju. Lica osumnjičena za ubistvo u pritvoru uvek budu sami ili sa najviše jednim pritvorenikom najčešće za isto kriv. delo. Gospodin inspektor je loše vodio istragu u konkretnom slučaju i sada priča gluposti.

+5 -1

0 Odgovora

Arnna

25.07.2022 14:56

Zasto se ovaj žandar toliko eksponira,zbog cega se njemu pridaje toliko paznje da lupeta po Medijima za svakoga. On je klasican policajac iz najgoreg vremena Srbije kojem je data vlast,a da pritom nije ni kod svoje kuce bio gazda. Sramota za policiju...

+4 -0

1 Odgovor

Cole5

25.07.2022 16:24

Tipičan policajac iz filma "Oktobar fest" koga je igrao Velimir Bata Živojinović.

+2 -0

0 Odgovora

Cole5

25.07.2022 16:54

Hteo bih da kažem sledeće. Nisam ja neki Marjanovićev branilac. Mene kao gradjanina ove zemlje interesuje da istraga bude krajnje strušno sprovedena, da nikad vise ne sprovode svoju istragu na osnovu svojih animoziteta a pod plaštom nekakvog istraživačkog novinarstva već da strogo u skladu sa zakonom prenose izvestaje istražnih organa i suda. Interesuje me da moja Država Srbija koju najviše na svetu vočim ne bude na stubu srama jer najviše pritužbi u sudu u Strazburu dolazi iz Srbije a sve zbog loše vodjenih istraga i sudskig postupaka, zbog kojih je država bila prinuđena da izdvoji milione eura za naknadu građanima koji su pravdu tržili kod sudija u Strazburu. I sad mi je jasno zašto je država izdvoila i kompletono trći stun vlasti i postavila tako da su samobitni i nezavisni od izvršne i zakonodavne vlasti. Jer će sada sudska vlast iz sopstvenog dzepa nadoknađivati štetu građanima zbog nepravdi proizašlih iz lose vođenih suskih postupaka i donetih presuda.

+0 -0

0 Odgovora

Kocazvoca

26.07.2022 11:39

Žarko je običan dripac, a ne policajac.

+0 -0

0 Odgovora

Povratak na vest