GLUMAC O TRAGEDIJI: Voleo bih da je Mladen mogao ovo da čuje

Izvor: Nportal 30.10.2022 14:07

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Duško

31.10.2022 05:38

Slučaj mladog čoveka u Banja Luci još je jedan pokazatelj da smo veoma zli, gori od životinje koja ubija da bi opstala, preživela. Mi ubijamo iz razonode i razbibrige. Zato je možda i bolje da nestanemo.

+12 -2

0 Odgovora

Opanak

31.10.2022 11:33

Kako smo mi pametan narod kad se nesto vec desi, e tad svi imaju nesto znacajno da saopste, ali zato u praksi na sopstvenim primerima padamo kao zajednica?! Odavno je otvorena tema Reality u kojima sem agresije i promiskuiteta mladi ljudi koji to prate nemaju amam bas nista plemenito da vide, jos gore sto se iz reality prenose, nastavljaju lomovi i privatno, zrtava je vec previse iz te zone digitalnog terora i kriminala a svi cute, i drzava, i institucije, valjda da ne ugroze reality biznis odabranima?? A onda, sto na zalost nije nimalo retko kad se desi tragedija uzrokovana opisanim, onda krece draga Saveta, treba ovako-treba onako, a sestre i braco vrlo dobro se zna jedan jedini ispravan put kroz zlo zivota a to je nas porodicni, uz postovanje roditelja i okoline, uz posten rad i poganja nemocnima; ajmo mi bar vecinski nazad na put prave vere i sto dalje od ovih satanistickih projekata koji za male bezvredne i krvave dolarske pare nude zlo i samo zlo!! U se i u svoje kljuse, uvek bilo i bice a sto dalje od satanske demokratije lopova i ubica, iz tog kola zlocina se ne izlazi na zalost. Jos jedan nevini zivot ode na (ne)savest svih nas, tugaaa.

+15 -1

1 Odgovor

Milan

31.10.2022 19:33

Slažem se u potpunosti s Vama. Stara sam generacija koja na sreću imala priliku da učestvuje u rialiti programima,kladionicama,drogama itd.Srećan sam zbog toga a još više nesrećan i strašno me je potresao ovaj slučaj.

+1 -1

0 Odgovora

Milan

31.10.2022 19:28

Teško je povjerovati da je toliki broj lica izvšio samoubistvo pa to je više nego ALARMANTNO!!!

+2 -1

0 Odgovora

Povratak na vest