STARI TELEFONI NA CENI: Da li imate neki od ovih klasika?

Izvor: Nportal 04.11.2022 18:47

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Mile

05.11.2022 09:20

Gradjanima Srbije je zabranjeno da kao fizicka lica prodaju robu strancima . Carina to racuna kao izvoz, pusti par puta , vodi evidenciju i posle nekog ponavljanja, zabrani " izvoz " ! Trazi da fizicko lice da bi prodalo neku svoju sitnicu, jer zapadnjaci bolje placaju , mora da registruje preduzece ? To je naravno neisplativo za par sitnica i na taj nacin Carina zabranjuje prodaju strancima. To je tako samo u Srbiji ! U celom ostalom svetu svako moze da prodaje svoje polovne stvari strancima .

+29 -4

0 Odgovora

Vodolija

05.11.2022 15:15

Da, i koristim i dalje. Nokia. I ne bih je menjala ni za šta na svetu. Savršen zvuk, otporna na padove, baterija traje po 10 dana, stane u džep... za društvene mreže koristim računar...

+23 -1

1 Odgovor

Ivan Zgrozeni

06.11.2022 02:38

Ako nema GPS ne mogu da vas prate. Nedavno sam otkrio da ako odete na Google Places my Account mozete naci Timeline gde godinama preko telefona beleze gde ste i kada bili. Pomoglo mi je u sudu jer je neki majmun smislio da, ako ne odgovorite na poziv suda smatra se da ste obavesteni i ispostavljaju resenje u kojem doslovno pise: "Obavesten", dokaz: "Neuruceno pismo". Uvreda za svakog ko ima IQ iznad 50. Neuruceno pismo moze samo dokazati da nisam obavesten. Srecom, Google je posvedocio da nisam mogao biti obavesten jer je jasno zabelezio da u to vreme nisam bio u Srbiji.

+5 -0

0 Odgovora

Miroslav

05.11.2022 23:06

Ja imam MOTOROLU koju sam kupio 1997 godine i nosio je 12 godina. Ostavio sam je i ona je ispravna ima i punjač. To mi je prvi telefon u životu. Baterija kad razgovaram drži 3 dana. Nebih je prodao ni za 5000 funti. Ko zna koja bi me cena zadovoljila. Možda mnogo veća jer sa njom sam se čuo sa mnogim ženama u tom periodu i ona mi je donela mnogo sreće u ljubavi sa mnogim ženama. Samo jako nepristojan ponuda odvojila bih me od iste sa punjačem. I naravno taj bi zaradio i više jer je jedini primerak. Koji radi a koji je star 25godina. Naravno ja to ne krijem ko pročita moj komentar može mi se javiti sa nenormalno visokom tzv bezobrazno novčanom ponudom ali nikad dal bi se sada od nje odvojio za 5000 funti. Ma nikad. Extra bezobraznot ponude novčane bi možda dobro razmislio. A ona bi našla mesto verovatno mesto u vitrinama fabrike koja je nju i proizvela. Ko misli da je otkupi da ne pokušava može da je samo vidi i da sa njom on lično porazgovarali bilo skim. Starija je od mog sina godinu i više meseci. Jedino sam joj punjač promenio jer mi je slučajno pao na terenu u KZB i čim sam došao kući našao sam punjač u tada MTSB prodavnici u Nišu sam mora čak ići da ga nađem. Strašna MOTOROLA. A mala ko 2 kutije šibice veličina. Takvu nemate u celoj Srbiji. Pozz od Miroslava.

+1 -0

0 Odgovora

vojin

05.11.2022 23:13

NOKIA 3310 sada vredi?

+6 -1

0 Odgovora

Povratak na vest