Posle njenih reči više NIKAD nećete jesti u restoranima

Izvor: Nportal 28.12.2022 19:12

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Ja

28.12.2022 23:06

Zamislite sta je tek sa dostavom,sta li oni stavljaju u hranu?

+5 -2

0 Odgovora

dzudza basadzija

29.12.2022 09:40

"perilice posuđa"...???Nenzam ko ste?Neznam odakle ste?...Jos manje mi je poznat razlog izvitoperavanja Srpskog jezika?Nevazno vazno!Predjimo na higijenske uslove u restoranima.Tu vazi samo jedno pravilo,ma kojeg je ranga restoran!!!...Pred gosta mora da stigne sve u tanjirima,cinijicama,cinijama i ostalim posudama,u CAKLECEM STANJU!Na Engleskom:Da se sve sija kao sunce!!!Na Nemackom,je isto pa da ne ponavljam."Pricaj nerazumno,pa da te svi razumeju"!...Mnogo je pet godina...I kako bismo mi zaostali u mozgovima i odgajani na klasican nacin,mogli da pratimo "nase "domace" programe,bice nam potrebni tumaci za izvitopereni Srpski jezik!Elem,gost ispred sebe,vidi sve cisto i ono je toliko cisto da se prosto sija i na prigusenom svetlu,koje je zaguseno radi vaseg osecaja romantike.Tu naravno,promakne i poneka mrlja,mrljica,flekica...Jednom,nema veze gde,iz nuznika izlazi sef kuhinje.Ne iz dela gde se piski,jel...Jos jednom:Iz nuznika,kome je lakse iz sernice!!!Znate ono vec,deo prostorija za nuzdu,de na ulazu pise "WC",i koristi se u ruralnim delovima prestonica...Daklem,on izlazi,lepo me covek pozdravlja,i ide direktno prema ulazno-izlaznim vratima...Dirkt u kujnu!!!Kujna toga sefa,nalazila se u objektu sas pet varnica...Nevazno vazno,rekli bi moji....Tu i tamo,neko se prosere.Drugi ima grceve,treci misli da je u pitanju suncanica...Najveci deo je zadovoljan hranom i cistocom...Mislim da je to ona grupa sa najboljim,najjacim stomacnim kiselinama,koje neutralisu veci deo stetnih...Direktno ispred ulaza u prostorije za nuzdu,po naski,skracenica je "P.Z.N",pa onda kad se u njih udje,slede ostale strelice,koje blize upucuju na zeljeno mesto za olaksavanje,ja popravljam kvar na masini za profesionalno pranje tanjira,casa i sitnijeg posudja od stakla...Popravka nije tipa "abra-kadabra-zimzala bim"!...Traje ona malo duze...Nema tu nekog posebnog razdvajanja!Direktno iz vrata,pocinje sta pocinje...Jel.Zurba je velika!...Doduse,ventilacija radi,ali su neke arome malo brze od nje...Narod za barom,to sve vidi!Ostaje tu kao da je solilo!!!...Ono sta je najprljavije u ovoj prici je njena prica!Cak i taman izlegli ptici,koje mama i tata ne opsluzuju,u principu,seru van gnezda!!!Kladim se,dok je tipkala po tastaturi,ruke su joj bile prljave!...Nemoguce je onda,da joj je namera cista!

+9 -2

0 Odgovora

spooky

31.12.2022 18:08

Perilica sudja ???? pa sta je to ? perilica me podseca na rec pernica , a jel to isto ? jeli to mozda uvodima neki nama tudje jezik tj da nemamo srpsku rec za pojedine predmete pa aj da uvozimo tudja... i zadnje pitanje da nije autor ovoga clanka rvat kockasti ? oni nama ukidaju cirilicu u vukovaru a mi cemo da uvodimo rvatko klinasto pismo.

+5 -0

0 Odgovora

Buntovnik

01.01.2023 21:32

Jos kad konobari poliraju case pa pljunu da bolje ispoliraju ili pribor za jelo. Ja ne jedem van kuce, cak ni kod svih u familiji. Volim da znam sta jedem i iz cega jedem, kakve su case iz kojih pijem pa sam navikao kad odem u goste da trazim da mi casu saperu vrelom vodom i da je ne brisu. Svi misle da je to zbog t oga sto ne volim ladna pica.

+0 -0

0 Odgovora

Povratak na vest