ŠVERCOVANJA VIŠE NEMA: Svaki bus će imati kontrolora

Izvor: Nportal 19.02.2023 08:22

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Lena

19.02.2023 12:33

Ušo lik u busu i drži u ruci novac. Zapričao se sa prijateljem i nije primetio kada je prosao brzinski kontrolor i baš na sledećoj stanici upada kontrolna inspekcija i kazne ga iako je pokušao da objasni situaciju. Nije ih zanimalo. Jedva su čekali da nekoga kazne, jer zaboga od tih kazni i para njima visi radno mesto za koje su smućkali da ga imaju. Normalan i kulturan narod bi drugačije odreagovao na to. Sačekali bi da čovek plati i dali upozorenje za sledeći put. Ali ne...Ovaj narod sa sve ljudima sa zakonom i one bez zakona ne znaju za kukturno, uljudno ponašanje. Srbi su možda dobri kada treba da ugoste stranca, jer svakao vole svakoga sem sebe, i misli da je svako ko živi daleko od njihove zemlje nešto posebno. Srbija, ružna zemlja, još ružniji narod.

+3 -2

2 Odgovora

?!?!?!

21.02.2023 13:34

"Srbija, ružna zemlja, još ružniji narod" - ПА ИДИ ОДВАДЕ LATINICARKO ФРУСТРИРАНА И УБОГА, да ли те неко у Србији држи на силу (под условом да си уопште из Србије, наравно)?!? Што пре створови попут тебе једном заувек оду из Србије, то ће пре Србија постати немерљиво лепша и чистија!!!

+2 -0

0 Odgovora

Ха! Ха! Ха!

21.02.2023 13:51

@ "Lena": А што, за почетак, барем не научиш да пишеш?! Кукала ти мајка тако неписменој, неписменом или шта ли си већ...

+2 -0

0 Odgovora

Povratak na vest