CECA O ZELENSKOM KAO GLUMCU: To vređa našu profesiju

Izvor: Nportal 13.03.2023 22:29

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

mh

14.03.2023 06:40

Ma sva jim je simbolika jasna ... nit jim je (mislim na vladajući sloj i ne na narod) zastava slovenska a ni simbolika ... zastava jim je ko i u svih ostalih nato država plavo žuta (bih, kosmet) ... a simbolika hazarska i onda prodaju maglu i brinu se da nastrada što više onih koji su ustvari rusi a nazvaše ji komunisti ukri ko u principu kod nas kad od Srba u bosni žele da naprave bosance i slično ... a da niko ne pominje kripto ukre pri svoj toj nevolji a oni kolo vode ...

+11 -1

0 Odgovora

Milan Stevanovic

14.03.2023 09:00

I mene gospodjo Svetlana kao profesionalnog Geologa vredja, kada jedna glumica obuce bundu od nerca i izadje na proteste Ekologa i jos daje nebulozne izjave o istrazivanju i preradi litijuma. Sada na primeru Zelenskog Vam je nadam se jasno koliko je to lose da se trpas i radis nesto sto neznas. Ali ako za to dobijete neki novac, to je onda opravdano! Sve za lovu, jarane!

+10 -6

1 Odgovor

Ljilja

16.03.2023 09:11

Ne znam da li ste zaista profesionalni geolog, ali svakako vidim da ste nepismeni. Gospodja Bojković, kao i svaki građanin ove zemlje, itekako ima pravo da digne svoj glas protiv uništavanja životne okoline, zdravlja i budućnosti. Neka gospoda iz EU eksploatišu litijum u svojoj zemlji. U njihove dobre namere odavno više niko ne veruje.

+0 -0

0 Odgovora

Povratak na vest