HRVATI NE PRESTAJU DA ŠOKIRAJU: Zlatnim traktorom u Liverpul

Izvor: Nportal 05.04.2023 21:29

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

NIKO99

06.04.2023 09:31

Pokušao sam da shvatim poentu. Kombinacija Čarlija Čaplina i čuvenog filma Veliki Diktator sa grupom Quin i spotom Mama Mia. Zajedno sa zlatnim traktorom izgleda da ismijevaju Aleksandra Vučića ali i napaćeni Srpski Narod. Mogli bi reći da pokušavaju da izvrnu istinu a po dobrom starom Katoličkom receptu. Ustašoidni Katolički Pervertiti. Trebalo je da Srbija urgira kod organizatora Pjesme Evrorvizije i kod Britanskih Vlasti da se zabrani nastup ovih životinja perverznih jer su napravili podmukli napad na naš narod. Ali, avaj, seljaci u Srbiji neznaveni ne kapiraju i ne rade ništa, baš kao i uvjek a što ustašoidima pričinjava veliko zadovoljstvo i osjećaja perverzni nadmoći nad priglupim Srbima. Bravo vam još jednom za pizdovsko prihvatanje ustašoidne pljuvačine u kojoj izgleda kulturna elita u Beogradu uživa jer je tako navikla pizdovski da daje guzice i puši svakome neprijatelju. Uh, mislio sam da više neću pisati komentare ali prosto ne mogu odoljeti. Okrene mi se stomak gledajući kukavnost moga naroda.

+13 -5

3 Odgovora

ŠČ

06.04.2023 10:54

Ceo svet da gleda kako se Let 3 ruga poraženim Srbima 95g. Bend je krenuo za Liverpul na Evroviziju na ZLATNOM TRAKTORU! Jedva čekam kmečanje četnika i srpske naslove po portalima i komentare, a najviše 12 poena od Srbije.

+8 -5

0 Odgovora

Ča Kaj Ba Bre

06.04.2023 10:55

PAZITE SAD OVO! Srbi se smejali Hrvatima zato šta štite svoj jezik, a sada italijanska Vlada najavljuje da će kažnjavati građane koji u javnosti namerno koriste englizme, a toliko ih koriste da to nije normalno i moraju nešto da urade... kazne za građane 1000, a za političare i do 10.000 evra.

+4 -5

0 Odgovora

Istočni greh

06.04.2023 11:00

Kažu da ide svetska finansijska katastrofa neviđena u istoriji do sada, a to znači samo jedno, Treći svetski rat i brisanje Rusije sa lica zemlje, ma i ime joj izbrisati onako kako su Osmanlije izbrisale ono prokleto šizamatičko i satanističko Vizantijsko i Carigradsko.

+2 -11

0 Odgovora

sakatilo

06.04.2023 11:01

pričaju jedno drugo rade ako zna šta misle!stalo njima do čistog vazduha !!Jezuitski cinici.eto šta su ....sprdaju se sa Srbima ...al ne znaju da postoji karma...pitajte Tupsona...

+13 -3

1 Odgovor

Mili

06.04.2023 11:29

Vidimo mi karmu u celoj srpskoj istorii. Sa Savom prodali veru za večeru Vizantiji i onda dođe karma na 500g ropstva. Posle njega pokrenu Svetski rat da se to pravoslavno zlo širi na katoličko more i onda dođe karma Ustaša i Branitelja koji ih u tome sprečiše. Vizantija koja je podelila Isusovu Crkvu je zadesila takva karma da je sada muslimanska Turska, a sačekajmo da vidimo kakva će karma zadesit Rusiju...

+2 -7

0 Odgovora

Ej Sloveni

06.04.2023 11:30

Legenda o ČEHU, LEHU I MEHU govori o tome da su Česi i Slovaci, Poljaci, Ukrajinci i Rusi nastali od Hrvata koji su došli iz Hrvatske! Neverovatno, kakav dokaz o tome ko su Sloveni, a to ime je izmislio Konstantin Porfirogenet, samo da ih ne zove Horvatima! Ta legenda postoji u 28 zapisa (neki imaju izmenjena imena), a u jednom iz 13 veka, baš Srbi, na srpskom jeziku, govore istoričaru da su ta trojica došla iz zemlje tu pored njih, Horvatska se zove! Ta je legenda dokaz da su svi Sloveni zapravo Hrvati, a što dokazuje i šahovnica iz Vučedola sa najstarijeg indoevropskog kalendara Orion, to dokazuje i hrvatski jezik koji ima sva slovenska narečja (od kojih je najstarija ikavica), to dokazuje i prezime Horvat kod svih Slovenskih naroda, to dokazuje i analiza gena koja je pokazala da Hrvati imaju južnoslovenski gen u najveći odsto u Evropi... Zato Hrvatima treba izbrisati svaki trag jer su sa tom istorijom i imenom previše opasni za ostale Evropljane, u slučaju da se pod tom istinom svi Sloveni ujedine, od Jadrana do Sibira.

+2 -6

2 Odgovora

NIKO99

06.04.2023 14:29

Ne pričaj gluposti. Hrvati su Srpsko Pleme sa rijeke Korane. Naziv Hrvat je nastao od riječ "Krv Vata" (Krvata) što je naziv za ritualnu masku, isplažneog krvavog jezika, Koranaca, Glada Zamlja. Najgore je što ni sami oni neznaju svoju prošlost budući da im je Katolička Crkva izbrisala pamćenje u tisućuljetnom kulturnom genocidu. Od tih konvertita su napravili krvnike svoga brata i sestre a za interese Latinske i Germanske elite. Održavaju ih na tom primitivnom stepenu mentalnog razvoja pa im je nemoguće objasniti istinu. Oduševljavaju se budalaštima njiohovim baš kao sada glupaci ukrajinski. Karakteristika toga glupaštva je vjerovanje u infantilna objašnjanja. Pale se na budalaštine. Gadno mi ih je gledati. Žaolosno je što su nam to mentalno retardirana i pokvarena braća i sestre. Horor priča iz satanističke kuhinje Vatikana.

+3 -2

0 Odgovora

djura

06.04.2023 14:52

nista starije od 2 dva veka ne postoji u hrvata. Sve je falsifikat i i trasgenderizam...Srbin horvat je pravio novorusiju itd itd

+5 -2

0 Odgovora

dragan

06.04.2023 15:00

BOLIDI !!!! Ovo nije za gledanje već za posmatranje od strane stručnih lica.

+7 -1

0 Odgovora

Iv

06.04.2023 22:23

Iz aviona se vide nacisti

+3 -2

0 Odgovora

Povratak na vest