MOJ ŽIVOT: Autorska emisija Emira Kusturice

Izvor: Nportal 14.05.2023 21:06

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

mile

14.05.2023 23:59

bolje mu je da cuti

+2 -9

0 Odgovora

Pero

15.05.2023 01:21

Sigurno misli na Muslimane kako se on vratio treba svi da ucine

+3 -1

0 Odgovora

Zoran

15.05.2023 01:33

Uvek ti drugi kriv? Pa i ako ti drugi to zeli lose sto se ne odbranis? Zato sto ste neslozni, podmitljivi, skloni porocima, kocki, drogi,...svakoj vrsti nemorala. I sad ti meni kazi jel takav narod treba da postoji? Jok. Ti si bio bar u Americi ne bi trebalo da krijes. Kockarnice tipa kazina su zabranjeni svuda osim u Las Vegasu i na teritorijama koje su date Indijancima. Tu Indijanci otvaraju kasina a ostali dolaze da se kockaju i Indijanci ne placaju porez. Ti si bio bar u Americi i znas da javne kuce su zabranjenen na celoj teritoriji SAD. Ali to neces da pricas. Zasto? Gde znam, uzeo si pare u Americi, nasao vezu za Taru i tu uzivas, nije tvoje, a kao i da jeste, kao Tito. Ali bar pricaj sto je Amerika jaka? Pa zato sto tesko podmitljivi, sto slozni, sto radni, sto je moral visi mnogo nego u Srbiji. Nije moral jedne nacije njihovi politicari. Znas ti to dobro, ali CUTIS. I to ti se obija u glavi i tebi i tom narodu tamo. Budes posten i kazes: Amerikanci hoce da nametnu ostatku sveta svoju filozofiju, lazu, mazu, podmecu, ali Amerikancui su vrlo posteno organizovani iznutra, mnogo postenije nego mi u Srbiji. Jel to tesko da se kaze? Tesko. ZA TEBE. Za mene posle 20+ godina u Americi nije.

+4 -13

1 Odgovor

Braco

15.05.2023 09:25

Nemas ti pojma o Americi. Ti zivis u nekom mjestu gdje je sve taman jer je tako napravljeno i ti mislis da je sve kao med i mlijeko. Otidzi malo u West Virginia ili u Kentucky ili u bilo koju drzavu koja je u debelom crijevu pa ce ti se oci malo otvoriti. To sto ti mislis d nema mit u Americi ti mora da si slijep. Tamo je mito na velikim razmjerima i ti posto si mali mis nemas pojma kako to ide. U Americi je sistem da cutis i pjevas kako ti je servirano a ako se pobunis dobijes po usima. Nemoj mi soliti pamet jer sam ja zivio u Americi 24 godine i na kraju sam odlucio da razgulim jer mi se smucilo tamo. To je policijske drzava kojom vladaju Demokrate koje su izgubili dodir sa realnoscu i drzava koja tone sve dublje u gluposti koju propagiraje o jednakosti i homosexualnosti itd... Amerika je kao drzava bankrot odavno i samo cekaj dan kad dolar vise nije svjetsko platezno sredastvo pa ces vidjeti kako ce se sve raspati kao kula od karata.

+3 -2

0 Odgovora

Zoran

15.05.2023 01:45

"- Sve što se nama danas dešava to nije nikakva spontana putanja u istoriji nego je deo jednog plana."_______Ti jos nisi ukapirao da sponatno ne postoji u istoriji, nego svako ima neki plan. Neko ima plan da rasturi Srbiju, recimo, dok Srbija ima plan da ostane jaka. Pa ko nadjaca. I sad po tebi postoji SPONTANA istorija. Kako ti to zamisljas, pustis camac u mirno jezero i on tako stoji, ne dune vetar malo i pomeri ga, ne naidje kisa da ga potopi? Jel bio plan da se rasturi Nemacka? Bio. Pa jel to spontana nemacka istorija ili nije? Sve mi se cini da je spontana jer tebi odgovara. :) Al Hitleru uopste to nije bilo spontano. :)

+2 -9

1 Odgovor

Vukica

15.05.2023 08:36

Šta Vi sve sebi dozvoljavate, čoveče! Povucite nekad kočnicu, bar ručnu! Jer, gledanje u ogledalo, očigledno je, Vama odavno ne od pomaže...

+3 -1

0 Odgovora

Ne nasedajte na laži

15.05.2023 05:42

U pravu je, jer je i on deo toga, kao što su i ostali propagatori podkulture i primitivizma (Nele Karajlić, Zabranjeno pušenje, Bora Čorba,i ostali) za šta je dobijao evropske nagrade. Taj primitivizam je eskalirao u ratu 1991. Jugoslaviju su stvorili naši najbolji ljudi, a razgrađivali i rušili ljudi sa dna rakijskog bureta i dvojkaši iz osnovne i srednje škole. Da li on ima šta pametno da kaže umesto da stalno priča, ja, pa ja, pa opet ja i samo ja? Važno da je on ukinuo stvaranje rudnika nikla (strateška sirovina više nego litijum) u Srbiji.

+3 -12

0 Odgovora

swed

15.05.2023 07:35

Onoga trenutka kada ukljucite mozak i pocnete bez emocija slusati profesorova/kustina izlaganja shvaticete da postoji dosta ako ne i potpuna istina u njegovim tvrdnjama koje su potkrepljene cinjenicama, izdatim knjigama i imenima autora. Govorima drzavnika,istoricara,ucesnika dogadjaja i tako dalje. Sve vam je ponudjeno pa procitajte tu literaturu, preslusajte govore i donesite osobne zakljucke. Naravno ne radite to nego baljezgate radi baljezganja. A ti amerikanac pa kad ti je fino tamo ostani brate, promjeni ime otidji u neku od tih njihovih slobodnih crkvi ili u neku sektu promjeni ime u npr Winetu i eto potpuni raj na zemlji. Ne iznosi nepotkrepljene cinjenice, polulazi itd

+11 -2

1 Odgovor

Vukica

15.05.2023 08:39

Bravo za komentar!

+5 -1

0 Odgovora

Doktor

15.05.2023 09:38

Kusturica je de facto , jedna od najpametnijih srpskih glava danas ! Ono sto on kaze , moze samo da ti se svidja ili ne svidja , ali Kusturicu komentarisati sa "nista ne valja" je glupost !!! Kao Pikasove slike !

+6 -1

0 Odgovora

Povratak na vest