Zašto u restoranima prvo dobijete HLEB

Izvor: Nportal 12.06.2023 14:50

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Goxy sexy

12.06.2023 16:25

Da bi se hleba najeli pre splačina koje će vam doneti, i ako se bunite bar će vam hleb debelo naplatiti

+9 -3

0 Odgovora

Konobar iz BG

13.06.2023 03:15

Donosi se ali samo stari hleb da bi se potrošio, a mi nosimo sebi svež i nov kući. Eto kad baš želite da znate zašto!

+2 -3

0 Odgovora

Au Aua

13.06.2023 10:22

Hleb i ponovo hleb bice help prekomerna kilaza u Americi i svugde u medjuvremenu .

+1 -1

0 Odgovora

Milorad Zemun

14.06.2023 02:13

Većina restorana su prevara. Sve je preslano da bi pili više (iako je nezdravo). Uvaljuju bajato i služe se raznim trikovima. U Srbiji ima možda pet posto ugostiteljskih objekata gde su kvalitet, cena i usluga na visokom nivou. Sada svako ko dođe do neke love otvara kafiće, restorane, klubove i ostalo iako nema pojma kako to treba da funkcioniše. Pečenjare su nam dovukli ovi što ste nam ih uvalili odande ("nonamo"). To je najgori tip "restorana" "Dekor", ekipa koja drži i radi , užas. Sve čoban do čobana. Nije to za BG. Treba ih preseliti sve bar trideset kilometara od BG-a , zajedno sa svim gostima ,("ljakse elitom").

+0 -0

0 Odgovora

Povratak na vest