OSTAVILA ZVEZDANA Anđela se oglasila i otkrila šta se desilo

Izvor: Nportalandje 18.06.2023 07:33

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Ljiljana

18.06.2023 12:27

Sirena 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pre bi se reklo 🐉🐉🐉🐉🐉🐉🪱🪱🪱🪱🪱🪱🪱🪱🪱🪱🪱🪱Da nije žalosno bilo bi smešno. Ostani tamo i ne vraćaj se više. Ne prljaj nam Beograd i Srbiju, "moralna gromado" !!!

+2 -2

0 Odgovora

Leontina

19.06.2023 16:49

Da si pametna da poslusas svoje roditelje,upala si u zamku koju ti je Zveknuti smisljeno uradio, kao prvo rekao ti je da te gledao na tv,raspitao se sta imas, i onda ulazi on u zadrugu, i ciljano muva samo tebe, da bi ziveo u djenovicima, ti bi mu bila zlatna koka, koja bi ga izdrzavala,onog momenta, kada ti roditelji nisu nista poslali, pricalo se da su se tebe odrekli, i Zveknuti te istog momenta ostavlja, znajuci da nema od para nista, nece ti slati roditeljhi,onog momenta kada stize cestitka, tog momenta se i Zveknuti miri sa tobom,i jos sam htela da ti kazem ako se vencas sa ovim krimosom, ima da ga izdrzavas ceo zivot,jer ako se budes ikada razvela, on ce doneti papire da je bolestan, automatski si duzna da ga izdrzavas do kraja zivota, razmisli Andjela sta radis, ne vredi on toliki ulog, ma nista ne vredi veruj!!

+1 -0

0 Odgovora

JANJIC VESNA

20.06.2023 00:01

Mozemo znati zbog cega se vratila u crnu goru djenovicebas su bili par iako je on stariji od nje ona je mlada .oce se vracat.

+0 -1

0 Odgovora

Povratak na vest