ŽOC KAO IGRAČ: Zbog tragedije završio karijeru pre vremena

Izvor: Nportal 22.06.2023 17:17

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Persona non granata

23.06.2023 14:49

ŽOC KAO IGRAČ: Zbog tragedije završio karijeru pre vremena A čovek koga je Žoc ubio kolima je završio život pre vremena.

+2 -5

0 Odgovora

Tetka

23.06.2023 22:58

Stradao je mladic koga je usmrtio Zeljko,ostalo mu je nerodjeno dete..koje nije docekao da se rodi..upravo zbog Zeljka. Majka tog deteta,je moj izabrani lekar,jedna jako fina gospodja..koja je odgoila dete,oskolovala je I sada dete zivi I radi u inostranstvu...nikada svojoj doktorici nisam videla osmeh na licu,I nikada se vise nije udala. Verovatno je taj poker.mladic bijo njena najveca ljubav ,kome nije mogla dati njihovo dete u narucje ,I da ga zajedno odgajaju ,to je strasno,I da covek ne pozeli ni najvecem neprijatelju. Ja sam za taj nesrecan slucaj cula tih 70-tih,Ali nisam zivela tada u Cacku...kada sam se doselila u Cacak,cula sam da svi u gradu pricaju da Zeljko nije ni dobijo adekvatnu kaznu za to krivicno delo ,bez obzira dali je iz nehata ili nije,jedan mlad zivot je ugasen.. Ne srecem nikada Zeljka u Cacku,Ali nevolim ni na TV da ga vidim zbog toga.privilegovani su mnogi,pa zasto nebi mogao I on... Nepravde u nasoj Srbiji koliko hoces.ali Bog vidi sve.

+1 -1

0 Odgovora

Tetka

23.06.2023 23:06

Zasto ne napisete zbog ubistva, Pitajte Cacane,oni ce vi reci.. Mislim da ga niko nevoli,pa ni ja. Da ugasis mlad zivot,taj isti mladic da ne doceka dete da mu se rodi,I ti da prodjes nekaznjeno.. pa to nema nigde,samo u Srbiji.vidi Bog.

+1 -1

0 Odgovora

Povratak na vest