PRVA ZAJEDNIČKA SLIKA: Olga i Oblak uživaju u ljubavi (FOTO)

Izvor: Nportal 03.07.2023 07:45

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Nenad

03.07.2023 12:09

Zato id nje nikada nista nece ni biti, slab joj je karakter.

+7 -4

0 Odgovora

Boris

03.07.2023 14:23

Nenad@ izgleda da od nje nikakve koristi za Srbe i ona ce kao Ana Ivanovic drugom radjati decu Ana svabama ova mala Slovencima , jad i beda sta reci drugo.

+5 -8

0 Odgovora

Bucikaa

03.07.2023 14:26

Kakva god Olga bila, bolja je od barem dvije Janove bivše. bio je s alessijom tedeschi, ženom koja je bila s mnogim nogometašima u italiji cak i s ronaldom. kao neka vrsta no gometne escort devojke, u najmanju ruku i Ariadna Hafez, koja je doslovno barska plesačica. pronađite ih na instagramu. ali oboje su bili s njim na jahti. Vjerojatno i Olgu to čeka. Luksuna jahta i fotke po mediama. to puno govori o njemu. ajd sad ima olgu i ok je. ali jan je kao jadnik lajkao fotografije žena na instagramu i nadao se odgovoru, ako ga nije bilo, prestao ih je pratiti. Jako odraslo. not. neko je vrijeme pratio tenisačicu Bojanu Jovanović. lajkao sve njene slike kako nije bilo odgovora s bojanine strane prestao ju je pratiti i okušao sreću s olgom. Tu je uspio. Ali izgleda mu olga nije bila prvi odabir. Jan je iz skromne i radničke obitelji. Njegovo odrastanje i djetinjstvo definitivno su se razlikovali od Olginog. Ne znam kakvu školu ima Olga alijan ima samo osnovnu jer je sa 17 već otišao u Portugal... Mislim da imaju potpuno drugačiji pogled na svijet i drugačiju perspektivu. jan je s očeve strane slovenac, majka mu je iz bosne i zove se stojanka.

+2 -1

0 Odgovora

walter pravicek

04.07.2023 16:27

Očigledno,da želi odličnog partnera.Ovaj Oblak to jeste.Slovenac,što bi bio drugonego dobar ljubavnik,dobar suprug i dobar tata dječici.

+0 -0

0 Odgovora

Povratak na vest