PRIMORANI SMO NA TO! Lukasu i Karleuši otkazali nastup u HR

Izvor: Nportal 25.08.2023 11:52

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

4C

25.08.2023 12:59

Tomson celo vreme nosi srpski medaljon sa krstom i očilima... Dnevno.hr SKRIVENO ZNAČENJE! Ovaj medaljon je poseban, Thompson ga nosi na svakom nastupu: Evo što znače kratice na njemu

+1 -0

0 Odgovora

21VEK

25.08.2023 13:00

Nema laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena, a Evropska analiza (82 evropska instituta za genetiku po uzorku krvi građana) od 2009-2013g je uništila sve srpske laži. Pokazala je da Srbi nisu narod jer imaju najšareniju kartu gena u Evropi, a po genima su 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena), a to je očito i razlog zašto su oni odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali katolici sa Papom. "Srpska karta gena je najšarenija na svetu, to je đubrište gena od svih osvajača kroz istoriju"... brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/ Šta vi mislite, kako bi sada bilo da se nije desio raskol Crkve u 11veku, da smo i dalje svi ostali braća i papini katolici, ma pitate li se vi to nekada? Svi su ovde zapravo Hrvati i katolici, neki poturčeno Hrvatsko cvijeće, a neki popravoslavljeno Vizantijsko smeće? Vređa li nekoga istina ili je se neko srami?

+2 -0

0 Odgovora

Mili

25.08.2023 13:02

Cela srpska istorija je laž, Šešelj vas u huškanju 90ih lagao BAŠ ZA SVE! Novinari HRT-a došli u katedrali u Magdeburgu i ptali sveštenika, da li je na ulazu u katedralu pisalo, "Čuvaj nas Bože od kuge i Hrvata"? On im je u šoku odgovorio, da li vi stvarno mislite da na katedrali može pisati nešto tako, protiv nekog naroda? To je laž! Kopanjem dalje su našli protestantske knjige u kojima piše da su Hrvati, na papinoj strani, ratovali protiv njih u Tridesetogodišnjem ratu. Dive se hrvatskom ratništvu (Isto ko i Napoleon), a pišu da su zločine radili njihove sluge, verovali vi ili ne, SRBI i Vlasi (Rumuni), PRAVOSLAVCI! Zbog njihovih zločina ih švedski kralj Gustav zove, "Novim plemićima đavola", a Šešelj istinu samo izokrenuo: Njemačka knjiga "CARSKI HERETICI I HRVATI” tiskana nakon Velikog rata 1918. otkriva da su Srbi kao vojne sluge Hrvata činili zločine u Tridesetogodišnjem ratu... Isto tako i za "Bečke konjušare", a konjušnica je bila u hrvatskom Đakovu, još je tu i najstarija je u Evropi, ima 515g (Hrvatska državna ergela). U njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti Đojleni po muškim haremima u Beogradu. Šešelj je po tradiciji istinu samo izokrenuo i 1000 puta ponavljao Srbima da im postane "srpska istina", pored njihovog 500g ropstva, gde nije bilo samo pravilo prve bračne noći: JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.

+1 -1

0 Odgovora

Vrana

25.08.2023 13:04

... tako vam i treba!

+2 -0

0 Odgovora

Dara iz Karlobaga

25.08.2023 13:07

Sa prošlogodišnjih 13, Hrvatima se smeši zarada od turizma čak preko 15 milijardi evra u državnoj kasi pa Plenki već najavio veće plate za 100 evra, od početka naredne godine i biće 1300 evra prosečna. A rastu i penzije i biće u proseku 508 E, a braniteljske 690 evra. BRAĆO SRBI! GDE VAM JE MITSKO VEKOVNO SRPSKO MORE? Eto, Putin je uzeo skoro celo ukrajinsko, a šta su vas Branitelji tako maestralno doveli u red 95g da ga niti ne pominjete i letujete na grčko ili čak albansko more, namesto na svoje? Hrvatski ministar reče da je do sada odobreno Srbima preko 19.000 radnih dozvola za "uslužne djelatnosti", Hrvatska je za Srbe postala ono šta je Nemačka za Hrvate! Logično da bi svi hteli tamo da pevaju pošto su tamo duplo veće plate, a onda mora da poštuješ zemlju gde ideš da radiš inače ne samo otkazat koncert, za svaku krivu reč protiv Hrvatske zabranit im dolazak i.

+1 -0

0 Odgovora

Povratak na vest