ZIMNICA SA NAJVIŠE BAKTERIJA Svi je jedemo, na OVO ne pazimo

Izvor: Nportal 02.09.2023 17:13

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Hera

03.09.2023 10:13

Molim vas, manite me saveta strucnjaka. Baka ima 81 godinu, pravi zimnicu onako kako je njena baka iz Beckereka, sa zavrsenom Preparandijom, pravila pocetkom 20-og veka. Sad je vise pravim ja, ona je 'strucni savetnik'. Svi su u porodici jeli i sad jedu takvu zimnicu i nikom nista ne nedostaje, Bogu hvala. I da, baka i sad pojede sarmu sa suvim mesom, podvarak, pa ponekad ujutro i koju sniticu slaninice sa belim lukom.

+16 -2

0 Odgovora

Pera

03.09.2023 13:33

Ako budemo slušali sve ove nazovi stručnjake, prestaćemo da jedemo. Nemojte nas zamarati glupostima, ovo se pretvara u ono, ono se pretvara u ovo, ako je ovo onda je toksično, ako je ono onda nije toksično, toksin levo, toksin desno. Dosta više !!!!!! Ove su se stvari spremale na isti način stotinama godina i svi su umrli od starosti, što je i najveća i najsmtrtonosnija boljka od pamtiveka.

+11 -2

0 Odgovora

Dd

03.09.2023 17:08

Kiseli kupus se treba isprati a rasol je zdrav???

+7 -0

0 Odgovora

Seka

04.09.2023 10:40

Pa da, svi smo vec pocrkali od tih bakterija

+4 -1

0 Odgovora

bager

04.09.2023 15:18

Kiseli kupus i graadski saobracaj,,,,u jeku najvecih guzvi u gradskom prevozu ponesi glavicu kiselog kupusa ,kupljenu za sarme,,, mesta oko tebe koliko volis,,,mi to uradili davne 1980 tad nije bilo hermeticko pakovanje u pariski metro,,za dve stanice vagon se ispraznio,,cudu od ucinka hahhaaha

+2 -0

0 Odgovora

Povratak na vest