SRBIN PARKIRAO U HRVATSKOJ: Kakvu poruku je zatekao na autu?

Izvor: Nportal 25.08.2024 11:59

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

AJDE MOLIM VAS

25.08.2024 14:48

OPET NEKO JUGOSLOVENSTVO. Covek je parkirao u italijanskoj Istri, a ne u Hrvatskoj, Istra za koju su se ludi srbi borili, isto kao i za Trst i okolicu, ginuse za njihove interese, a oni srbima (za uzvrat) noz u ledja, kad im se pruzi prilika.

+6 -2

0 Odgovora

damon

25.08.2024 16:10

Kome vi prodajete bajke jadna i nikakva opančarska bijedo :))) U svojoj bolesnoj opčinjenosti i opsesiji Hrvatskom i Hrvatima, i OČAJNIČKIM nastojanjima da se pod svaku cijenu prišlepate Hrvatima počeli ste izmišljati gluposti kojima se i mala djeca smiju. Opanak je sam sebi napisao da je "dobrodošao" i onda to slikao i stavio na internet. Nemojt imati iluzije da ste dobrodošli jer NISTE. I NIKADA nečete biti. Bolje da vam se kaže i da to imate u glavi za SVA vremena. Da nebi bilo nismo znali....Znate kada čete ovo doživjet u Zadru, Splitu ili u drugim dijelovima Hrvatske ? NIKADA. Pa ni tada. Kao što niste ni ovdje. Ali sanjati možete i dalje kao što ste i dosad. I to je SVE što možete-Snovi vam se ostvariti NEČE.

+5 -8

1 Odgovor

Dragan

25.08.2024 20:16

"Neče"? Ti umišljaš da znaš nečije snove, a ne znaš ni da pišeš. Ajde nazad u svoju rupčagu i kuckaj glupe i isfrustrirane komentare, jadniče. A u Istru dolazim za 5 dana, svidelo se tebi ili ne!

+4 -2

0 Odgovora

Povratak na vest