"Šta radite s ljudima koji su ubili? - Ne želiš da znaš..."

Izvor: Nportal 19.09.2024 14:46

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

NIKO99

19.09.2024 16:01

Mislim da je Sergej shvatio poruku. Samo u Srbiji čovjek može da trtlja bez kraja i konca. U drugim državama i društvima uvrede se ne praštaju. Krajnje je vrijeme da u Srbiji ali i u našem srpskom narodu počnu da se primjenjuju oštre kazne za osobe koje svojim izjevema nanose štetu našem narodu i državi. Ako ne poštuješ sebe, ni drugi te neće poštovati. Počnite od ovih majmuna Đilasovih. Svakome po milion evra kazne za ponižavanje našeg naroda i podržavanje nacionalističkog nasilja protiv našeg naroda. Potrebno ih je dovesti u red. Moraju iskazivati stalno dužno poštovanje prema našem narodu srpskom. Kada pominju riječ Srbija, moraju uvjek sa najvećim poštovanjem da se ustanu na noge i poklone. Kada dođu u takvo stanje svijesti, tada će možda moći i da se bave politikom i da služe narodu i državi. To se postiže podstrekom u vidu kazne. Preferiram novčanu kaznu nad zatvorskom. Oderite ih novčanim kaznama a kako bi im se povratila pamet iz guzice u glavu.

+7 -2

0 Odgovora

Mancini

20.09.2024 04:22

Kad već nije zbog dobre glume u filmu, onda za održavanje popularnosti 3 dana frke sa Hrvatskom i Hrvatima dobro dođe. Bio je skoro sedam dana u centru pažnje. Onako, regionalno.

+6 -0

0 Odgovora

Пера

20.09.2024 08:50

Сергејеве последње две реченице у овом чланку су катастрофално. Без обзира на држављанство Србије не бих га "вадио" из усташких руку, јер је изједначава са Крватском. Па, нека осети разлику.

+1 -1

0 Odgovora

Povratak na vest