TESLIN LJUBAVNI TROUGAO: Volela ga žena najboljeg prijatelja

Izvor: Nportal 18.12.2021 10:43

Povratak na vest

Vaš komentar

Top komentari

Smiljan

18.12.2021 11:59

Na hrvatskom evru će pisati istina: Nikola Tesla, Smiljani CROATIA! Dali ste ime aerodromu po hrvatskom izumitelju iz Smiljana, a mogli ste ga komotno nazvati Brus Li jer i on ima veze sa Srbijom koliko i Tesla. Ma jeste Zoki komunjara, ali vam ga sa tom izjavom uterao, ono. Istorijski. Hajde se stavi na mesto bilo kojeg turista koji dođe u Beograd i pita gde je rođen taj Tesla, gde mu je kuća, gde je prvi put imao vizije, a prvi Srbin mu odgovori da je to u drugoj državi, u Hrvatskoj, u Smiljane...Kad se Tesla rodio Srbija nije postajala jer je bila Tursko carstvo, Hrvatska je u Austrougarskoj imala svoju autonomiju i Sabor i bana i zvala se Kraljevina Hrvatska i Slavonija a posle i Trodelna kraljevina Hrvatska imali su i svoje hrvatskougarske kraljeve...problem je u tome šta se to u Srbiji ne sme pisati. Toliko je Srbin da je Hrvatima izgradio prvu hidroelektranu u Everopi i to u Šibeniku? Samo ta činjenica je dovoljna da EU zatvori usta Srpskoj banci koja priča o srpskom nasleđu kojeg NEMA, a ne vidi tamo hrvatsko nasleđe... Srbi kad uzmu Evro stavljaju jednu nacrtanu kap-suzu vekovnog srpskog mora, da ga imaju bar na kovanici, jer im ga maestralno izbiše iz glave 95g. Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.

+1 -11

2 Odgovora

Maja

18.12.2021 13:43

Jeste, iz Smiljana u vojnoj krajini, koju su vam naselili Srbima, da bi vas oni branili, jer ste sami potpuno nesposobni. Zato ste valjda i toliko iskompleksirani. Zato ste valjda i spalili srpsku pravoslavnu crkvu u kojoj je Teslin otac bio sveštenik. Pametnog bi bilo sramota porekla i istorije vaše "države".

+4 -0

0 Odgovora

MORAVAC

18.12.2021 14:47

Imali ste srecu sto nas nasi komunisti izdali i crvena armija, inace nebi bilo vise ni hrvata ni hrvatske. Ostavicemo za neka druga vremena. Mi Srbi se ne zurimo, ali smo uvek carstva rusili i rusicemo, a vi ste oduvek bili sluge kao sto ste i sad sluge. Prodji malo morem pa vidi, opet vam Svabe gospodare....

+3 -1

0 Odgovora

Povratak na vest