Izvor:Foto: Tanjug/AP

PROLETEŠE GODINE Znate li ko je momak koji je bio uz Noleta?

Izvor: Nportal

11.01.2022.

17:25

NOVAK Đoković je trenirao u Melburnu posle dramatičnih dana nakon kojih je njegov slučaj završio na sudu. U ponedeljak uveče je izašao na teren Rod Lejver Arene, a u utorak je odradio prvi pravi trening otkako je stigao u Australiju.

Sama pojava Đokovića izaziva puno pažnje, a iako je trening bio zatvoren za prisustvo medija, prisutni fotografi su napravili zanimljive fotografije.

BloombergAdria.com

Ipak, slavu im je ovog puta ukrao mladi teniser koji je poslužio Novaku kao trening partner.

U pitanju je osamnaestogodišnji Australijanac DŽejms Mekejb.

BloombergAdria.com

On je na društvenoj mreži Instagram objavio dve fotografije. Prva je nastala tokom treninga sa Đokovićem, a druga je stara devet godina.

Na istom mestu 2013. godine DŽejms je stajao pored Novaka Đokovića i to pred početak njegovog meča u polufinalu Australijan opena protiv Davida Ferera.

Fotografije koje je Mekejb objavio brzo su se proširile društvenim mrežama i podeljene su u velikim količinama.

Novak je te godine počistio Španca prepustivši mu samo pet gemova u tri seta, a kasnije je stigao i do nove titule. Sada je pred njim težak posao, ali uprkos svim činjenicama, srpski teniser je prvi favorit za osvajanje grend slema u Australiji.

BloombergAdria.com

Podsetimo, Đoković je 4. januara krenuo na put. Dan kasnije, preko Dubaija je stigao u Melburn, a tada je počela njegova drama.

Đoković je prošao nekoliko saslušanja i smešten je u pritvor na aerodromu u Melburnu. Tim povodom se oglasio otac Srđan Đoković koji je najavio okupljana u odbranu Novaka.

BloombergAdria.com

Maltretiranje Đokovića se nastavilo i posle aerodroma, pošto je smešten u hotel u kome nije dobijao ni redovno hranu. Novak se prvi put oglasio na badnje veče.

Srbi iz Australije su se okupljali ispred hotela u kome je smešten Novak i svaki dan mu pružali glasnu podršku, a u ponedeljak, 10. januara, Sud je odlučio da Đokoviću dozvoli slobodno kretanje u Melburnu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".