Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Anđelin Svet, Profimedia

PREPOZNAJETE NAŠU GLUMICU? Igrala u filmu sa Monikom Beluči

Izvor: Nportal

03.02.2022.

20:18

JEDNA od naših najpopularnijih, ali i najlepših glumica jeste Sloboda Mićalović. Rođena je u Leskovcu 1981. godine i bavi se kako filmskom, tako i glumom na “daskama koje život znače”.

Završila je srednju muzičku školu, a studirala je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Predraga Bajčetića.

Publika je pamti po ulogama u mjuziklima Pozorišta na Terazijama, a stalni pozorišni angažman dobila je 2012. godine u Narodnom pozorištu u Beogradu.

BloombergAdria.com

Prvu bitnu pozorišnu ulogu imala je tokom studiranja 2000. godine, Borisava Stankovića u režiji Juga Radivojevića. Publika je pamti i po ulogama u predstavama “Tartif”, “Čikago”, “Frenki i DŽoni” i mnogim drugim.

Značajne uloge ostvarila je i u filmovima “Zona Zamfirova”, “Kraljevina Srbija” i “Ilka”, kao i u TV serijama “Mješoviti brak”, “Ranjeni orao”, “Nepobedivo srce”, “Čizmaši”, “Jagodići”, “Koreni” i drugim.

2016. godine snimala je film “Na mlečnom putu”, u režiji Emira Kusturice, zajedno sa Monikom Beluči. U jednom intervjuu Sloboda je rekla da je na snimanju filma imala isti tretman kao Monika, bez obzira na to što nema svetsku slavu kao ona.

BloombergAdria.com

Sloboda je žena za koju se vidi da se neguje i vodi računa o svom izgledu, a jednom prilikom otkrila je i tajnu svog izgleda.

- Nisam fanatik koji nikada ne pojede nešto slatko ili „brzu hranu“, ali uglavnom se hranim zdravo i treniram tri puta nedeljno. Pijem neverovatno mnogo vode jer je moj organizam traži, a volim i čajeve. Ponovo se vraćamo na to da mora sve zajedno. Kada sam snimala film u Kazahstanu, koji je dobio mnoštvo nagrada širom Evrope, videla sam da se tamo čaj konzumira u ogromnim količinama i bukvalno uz sve. Kod njih je normalno da se zajedno pije vino i čaj, šampanjac i čaj. Gde god da odete, videćete veliki bokal sa čajem, uglavnom hladnim - rekla je glumica za "Hello".

BloombergAdria.com

Od 2008. godine u braku je sa glumcem Vojinom Ćetkovićem sa kojim živi u Beogradu i ima dve ćerke, Milu i Veru. Slobodina rođena sestra Dragana Mićalović takođe je glumica, glumom se bavio i njihov otac Dragan Mićalović.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".