Izvor:Foto: Instagram printskrin/ nikitadragun, Foto: Instagram printskrin/karleusastar

RUŽNA REČ PREKO FACE: Trans influenserka žestoko isprozivala Karleušu u spotu (VIDEO/FOTO)

Izvor: Nportal

16.09.2021.

15:17

POZNATA svetska trans influenserka Nikita Dragun objavila je provokativni spot za novu pesmu na svom Instagram profilu, ali nekim čudom u spotu se našla slika Jelene Karleuše.

Ono što je upečatljivo je da u jednom delu pesme govori "ja sam ovo prva nosila" i pokazuje svoju fotografiju u šljokičavoj haljini, a onda i fotografije devojaka koje su je navodno iskopirale. Među tim devojkama je i naša JK.

Ona je preko Jelenine glave napisala "D*CK"što označava muški polni organ, a ujedno je i tema ove pesme

BloombergAdria.com

 

Jelenine fan grupe su se pobunile zbog ovog poteza influenserke, jer smatraju da to nije lepo, budući da je Jelena Karleuša srpska diva koja uvek podržava transrodne osobe, a u isto vreme i gej populaciju. Ko je prati zna da ona često i u javnosti govori o tome, i uvek iznosi zaštitnički stav. 

Takođe o njoj se govori kao najbolje obučenoj pevačicom u Srbiji, i sigurno se mnogo puta do sad desilo da i nju neko iskopira , ali o tome nikada nije govorila u javnosti niti koristila tako niske udarce.

Ostaje da sami procenite kome bolje stoji sporna kombinacija, s obzirom da je Jelena ponela nakon pojavljivanja trans influenserke.

BloombergAdria.com