Izvor:Foto: Profimedia

NE TREBA IM VEROVATI Ovi horoskopski znaci nisu čuvari tajni

Izvor: Nportal

01.03.2022.

11:12

ASTROLOZI ističu da se među znakovima Zodijaka izdvajaju tri znaka kojima se nije preporučljivo poveravati jer ne umeju sačuvati vašu tajnu.

1. Blizanac

To su ljudi koji vole zabavu. NJihovo zadovoljstvo i zabava su im prioritet.

Ako se s vama dobro zabavljaju, sve je u redu, ali ako i kada se stvari preokrenu, okrenuće vam leđa preko noći. Ne ispunjavaju obećanja i uopšte nemaju odnos prema tajnama. Budite sigurno da će usta otvoriti čim izađete iz prostorije.

BloombergAdria.com

 

2. Lav

Lavovi su opušteni i veseli ljudi. Dobri su prijatelji i njih je dobro imati uz sebe.

Oni sigurno neće slomiti nečije poverenje, sve dok tu ne dođe u pitanje cena njihovog dostojanstva ili dostojanstva njihove porodice. Zato je uvek bolje da imate na umu i da pazite što govorite Lavu.

BloombergAdria.com

 

3. Ribe

Ovo su idefinitivno nteligentne. Predstavnici ovog znaka znaju kada i kako mogu da obave svoj posao. Čak   i onda kada  stvaraju jaka prijateljstva, nije uvek dobro verovati Ribama. Razlog? Kada dođe vrijeme, neće im smetati da nekome otkriju vašu tajnu.

Ribe su  uglavnom opsednute sobom, a ako bude potrebno, neće imati ništa protiv da izaberu baš sebe umesto nekog drugog. Dakle, sledeći put kada se poverite Ribama, možete očekivati ​​neočekivano.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".