Izvor:Foto: P. Milošević, ATA images

MAJKO SVIH NAS: Tužna čitulja Granda za Marinu Tucaković

Izvor: Nportal

21.09.2021.

10:56

Marina Tucaković (67) izgubila je bitku sa opakom bolešću u nedelju 19. septembra. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je iznenada pozlilo, kad je stavljena na respirator, jer je bila pozitivna na korona virus.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana. Lavovski se borila sa opakom bolešću i uprkos teškoj dijagnozi i lošem fizičkom stanju, verovala je u lepšu dane i nikada se nije predavala.

BloombergAdria.com

Sa devetnaest godina počela je da se bavi pisanjem tekstova za pesme, uglavnom pop, a kasnije i turbo-folk žanra koji su danas postali balkanski i svetski hitovi.

Od Marine se oprostila cela naša estrada, jer ona je bila ta čiji hitovi proslavili njene zvezde, među njima su i Svetlana Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Dragana Mirković, Lepa Brena, Zdravko Čolić, Aca Lukas, Saša Matić i mnogi drugi čije je tekstove pesmama i napisala.

BloombergAdria.com

Poslednji opraštaj, upuitio je i Saša Popović, direktor "Grand Produkcije", u ime njihovih članova dirljivom porukom:

-  Maki naša, hvala ti za svaki stih, emociju, hvala za prijateljstvo. Bila je čast zvati te svojim prijateljem, deliti život s tobom svih ovih godina. Pesnikinjo, ženo, borče, lavice, majko svih nas, odmori se, spavaj a mi ćemo zauvek slaviti tvoje ime! Zauvek naša. Zauvek tvoji - glasila je poslednja poruka upućena Marini.