Izvor:Foto: TikTok printskrin

DVE BOCE VINA POSLE OPERACIJE: Objavila šokantan snimak

Izvor: Nportal

22.04.2022.

10:27

JEDNA devojka podelila je na društvenoj mreži TikTok svoje iskustvo sa filerima u usnama koje je na kraju, njenom krivicom, ispalo loše. Amerikanka Kejli Kaningem ispričala je kako se šokirala kad su joj usne, posle konzumiranja alkohola, najednom jako otekle. Ona je samo nekoliko sati posle zahvata uprkos upozorenju lekara odlučila da pje alkohol, a na TikToku je pokazala kako su joj zbog toga izgledale usne, sa tragovima krvi i modricama, doslovno dvostruko veće nego nekoliko sati pre.

- Kad popiješ dve boce vina posle stavljanja dermalnih filera u usne, iako znaš da to ne smeš", napisala je u opisu videa.

Usne su joj tako izgledale jer alkohol posle hirurškog zahvata povećava mogućnost oticanja, upale i pojave modrica, zbog čega ju je lekar i upozorio da ga nikako ne konzumira, piše britanski San.

Stručnjaci preporučuju da se alkohol ne pije 24 sata od tretmana kako bi se sve ove nuspojave izbegle.

BloombergAdria.com

Devojčin video skupio je više od 1,3 miliona pregleda i brojne komentare.

- Ova slika proganjaće me u snovima - napisao je jedan korisnik.

- Nije mi toliko žao jer se nisi držala strogih uputstava lekara - piše u jednom oštrom komentaru, a bilo je i onih koji su se našli u istoj situaciji  kao Kejli pa su odlučili da podele svoja iskustva.

- Stavljala sam filere na podočnjake i posle toga popila nekoliko pića. Probudila sam se s modricom na oku - napisala je jedna pratiteljka

- Moje usne bile su potpuno ljubičaste posle alkohola - dodala je druga.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".