Izvor:Foto: Profimedia

VEČITA ZAGONETKA: Četiri najmisterioznija znaka Zodijaka

Izvor: Nportal

21.05.2022.

21:27

ASTROLOZI ističu da je ove znakove teško "pročitati".

Rak

Ovaj vodeni znak može biti misteriozan onoliko koliko ne možete ni da zamislite. Oni imaju tendenciju da svoje karte drže blizu srca i retko dele svoja prava osećanja sa onima oko sebe. Pošto vole ljude, ne žele da uvrede svoje prijatelje i ćute čak i ako su njihova osećanja povređena.

BloombergAdria.com

 

Ovan

Iako mogu izgledati otvoreno i impulsivno, Ovan oko sebe ima određenu misteriju. NJihova energija i "kratki živci" su zarazni i time su uvek u centru pažnje. Ovo je takođe jedan od onih znakova koji imaju tajne poslove i vole da čuvaju tajne. Međutim, zbog svoje tajnovite prirode često pate od anksioznosti.

BloombergAdria.com

 

Jarac

Jarčevi su nedokučivi koliko god oni to žele. Deluju izuzetno ljubazno i društveno. Međutim, svoje životne ciljeve dele samo sa svojim voljenima. Skloni su anksioznosti jer retko dele svoje misli sa prijateljima, pa stoga imaju tendenciju da "stopiraju" svoje emocije i stres.

BloombergAdria.com

 

Škorpija

Kažu da srce Škorpije postaje misterija čak i za njihove srodne duše. Ovaj znak je enigma u pravom smislu jer Škorpije nikada ne dozvoljavaju drugima da se mešaju u njihove poslove i osećanja. Teško ih je čitati i mogu biti proračunati i oštroumni, ali nikada ne dozvolite onima koji su im bliski da pokvare njihov pravi plan.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".