Izvor:Foto: Profimedia

MLAD MESEC U BLIZANCIMA: Najveće promene očekuju ove znake

Izvor: Nportal

30.05.2022.

12:55

MLAD Mesec 30. maja 2022. donosi nove perspektive i priliku da ostvarite svoje ciljeve. Mesec će ući u Blizance, podstičući nas da izrazimo svoje potrebe i preispitamo ih.

Vreme da započnemo neke nove stvari. Mlad Mesec u astrologiji ukazuje na vreme kada možemo se osloniti na svoju volju i jako je važna motivacija koju imamo tih dana. 

30. maja Mlad Mesec u znaku Blizanaca donosi potpuno novu energiju, posebno za one osobe koje su sklone da previše emotivno reaguju. 

BloombergAdria.com

 

Merkur koji je vlada ovim Mesecom još uvek je retrogradan, to je veoma otežavajuća okolnost posebno za sve Blizance i Strelčeve. Za njih je ovo veoma izazovan period naročito kada su u pitanju partnerski i poslovni odnosi. Važno je naučiti se strpljenju i sačekati svojih pet minuta. 

Konjukcija Marsa i Jupitera u znaku Ovna pojačava energiju u ovom mladom Mesecu. Mars u Ovnu donosi jako veliku odlučnost posebno za sve Ovnove i Lavove. Oni će moći da se dokaže na poslovnom i društvenom planu. 

BloombergAdria.com

 

Jupiter u Ovnu i dalje daje podršku svima onima koji žele da sprovedu velike i krupne poslovne i finansijske promene. Mlad Mesec u Blizancima u tom slučaju traži od nas da budemo mentalno jaki i da umemo da komuniciramo jasno i nedvosmisleno. 

Blizanci su znak koji je zadužen za komunikaciju i za sve ono što ima veze sa idejama, spoznajama, kreiranjem bliske budućnosti. U ovom periodu dolazi do izražaja sve ono što smo od ranije planirali i maštali. Merkur u retrogradnom hodu traži od nas oprez i dobro procenjivanje koraka. Ništa ne može preko noći. Za sve postoji određeno vreme. 

BloombergAdria.com

 

Za Ribe i Device ovaj uticaj Mladog Meseca je nepovoljan jer im unosi previše nemira i nestabilnosti. Devicama je važno da budu emotivno stabilniji nego inače, a Ribe će osetiti veliko opterećenje zbog poslovnih obaveza. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".