Izvor:Foto: ATA images

OBOŽAVAJU BRENDOVE: Ceca i Tasa kupile tašne od 700 evra

Izvor: Nportal

02.06.2022.

22:22

SVETLANA Ceca Ražnatović i njena ćerka Anastasija često kupe jedan isti prend po viskoj ceni. Ovaj put je to bila torba čija vrednost dostže 700 evra.

Prošli put je to bio slučaj sa čizmicama modne kuće "Migler i DŽimi Ču" od 1.500 evra, a sada su majka i ćerka nosile i malu crnu tašnicu francuskog brenda "Žakmus", čija je cena oko 700 evra.

Svetlana Ražnatović je torbicu koja je postala  hit u modnom svetu već nekoliko sezona, nosila na jednom događaju koji je Sanja Kužet organizovala u srpskoj prestonici, dok je Anastasija Ražnatvić istu tašnu nosila na proslavi  jednog medija, i to dva dana pre nje.

BloombergAdria.com

 

Anastasija je za pomenutu proslavu obukla odelo cvetnog dezena  domaćeg kreatora, dok je njena majka za rano popodne i okupljanje koje je organizovala voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" odlučila za potpuno kežual izdanje bez šminke, ali sa odećom renomiranih svetskih brendova.

Pevačica je nosila  svilenu košulju u vrednosti od 340 evra i široke pantalone od 370 evra brenda "Aleksander Veng", u neon zelenoj boji, koja je letnji hit. Pored pomenute "žakmus" tašnice, ono što je najviše oduševilo modne sladokusce su "šanel" papuče, koje koštaju tričavih 1.300 dolara i skoro svuda su već rasprodate.

(Kurir.rs) 

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".